maniek jutro o 14:30 i boje się, nie chcę skończyć z debetem i karkami na oriencie, strach jest strasznym uczuciem - destrukcyjnym.
oświadczenie opublikuje Bank Kanady, który stoi w obliczu wyraźnego problemu po tym, jak ceny ropy spadły w przeciągu pół roku o około 60% odciskając swoje piętno na uzależnionej od eksportu ropy kondycji gospodarczej kraju. Innym bardzo poważnym zmartwieniem BoC jest spadająca inflacja, która jeszcze w II połowie ubiegłego roku zmierzała we właściwym kierunku, a dzisiaj prognozy mówią o spadku poniżej 1% w pierwszych dwóch kwartałach bieżącego roku. Powstaje zatem zasadnicze pytanie, czy BoC zmieni neutralną dotychczas retorykę na bardziej gołębią?
Nie chciałem mówić tak wprostmagura2004 pisze:To się chyba nazywa chciwość
No nie protestuję - jak brak systemu jak postawiłem SL?Akhh pisze:To się nazywa brak systemu ;)
Taak...Little Scalper pisze:i takiej to różnicy brak, ta sama rosterka sięga wszystkich, czy AT czy AF czy DT czy MT czy LT, to zawsze działa tak samo, zostawisz - wywali na SL, kiedy nie zostawisz to wywaliło by na TP. Zostawisz STOPA to się nie uda, nie zostawisz to łupnie 300. I to jego przewaga nad każdym, psychiczne kiwanie wobec którego każdy równy...
If Germany can avoid buying bonds in a sovereign QE program, it will spark a sharp rally in the euro.
Kuszącealx pisze:http://www.forexlive.com/blog/2015/01/2 ... r-concern/If Germany can avoid buying bonds in a sovereign QE program, it will spark a sharp rally in the euro.
Mój system mówił: jechać dalej zgodnie z planem. Ale ja miałem wątpliwości i wygląda na to, że nie bezpodstawne.Akhh pisze:Alx chodziło mi o zastanawianie się czy zamknąć czy nie. Z systemem nie powinieneś się zastanawiać bo powinien Ci mówić jasno, albo zamknąć, albo nie zamknąć ;)
Wygląda na to, że wielu się jutro przejedzie. Dzisiejsze przecieki i reakcja rynku wskazują, że samo QE jest już w cenie, a teraz mowa jest o tym jak to się ułoży w szczegółach i co kupić żeby najlepiej na tym zarobić.magura2004 pisze:Kuszącealx pisze:http://www.forexlive.com/blog/2015/01/2 ... r-concern/If Germany can avoid buying bonds in a sovereign QE program, it will spark a sharp rally in the euro.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości