Alx, jak nam to wyjaśnisz?
Nowy miesiąc i koniec misz-maszu, coś się zmieni w tej kwestii?
Fakt, bardzo pro $ to wygląda.magura2004 pisze:http://technical-analysis.forexlive.com ... p-20150930
Fakt, bardzo pro $ to wygląda.magura2004 pisze:http://technical-analysis.forexlive.com ... p-20150930
W jakim okresie czasu?alx pisze:Ja bym był bardzo ostrożny z opiniami na podstawie tak skromnych informacji.
Może najpierw warto się porządnie zapoznać z tematem.
Tak czy inaczej, rynek musi się tam wrócić żeby mógł zgarnąć zysk. A skoro zgrania aż tyle:
Shorts Won: (1138/1188) 95%
jest bardzo duża szansa, że tam dotrze.
Prosiłem żebyś najpierw zaznajomił się z tematem, a Ty dalej ciągniesz w ciemno z krytyką czegoś czego nie znasz co udowadniasz w każdym niemalże zdaniu.Neo pisze:W jakim okresie czasu?alx pisze:Ja bym był bardzo ostrożny z opiniami na podstawie tak skromnych informacji.
Może najpierw warto się porządnie zapoznać z tematem.
Tak czy inaczej, rynek musi się tam wrócić żeby mógł zgarnąć zysk. A skoro zgrania aż tyle:
Shorts Won: (1138/1188) 95%
jest bardzo duża szansa, że tam dotrze.
Tutaj raczej najważniejszym kryterium jest Wzrost kapitału / czas.
Wybacz, ale nie da się kwestionować absolutnej parodii tego system, powstał on jedynie chyba tylko aby pokazać jak max. opatrznym sposobem gry da się wyciągnąć "plus" i ukazuje on raczej ułomność statystyki.
Powstał chyba jedynie w celach edukacyjnych błędnych interpretacji statystyk, bo raczej to nie ma za wiele wspólnego z zarabianiem pieniędzy.
JA znam dużo lepszy system nazywa się lokata bankowa, masz całe 2% i to ze 100% skutecznością (no możliwe bez jakiegoś promila), a że inflacja w tym czasie bardziej pieniądz pożera to akurat są elementy wspólne obu systemów.
Już pokazywałem mój system który gwarantuje niepohamowane zyski, bez możliwości straty, a opiera się on o historyczne wydarzenia rynkowe czyli jak dają to bierz i się nie cykaj ;)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości