Niektórych ludzi po prostu się nie traktuje poważnie. Jest to błędem.;)
Piotr, nie popełniaj błędów.;)

Jason zamknąłeś wszystkie rachunki i tylko pracy się poświęcasz?jasonbourne pisze:I jak się toczy dalej ten związek?
Kontynuujesz małżeństwo z forexem, bierzesz rozwód czy raczej szukasz czegoś nowego na boku?
Wiesz, to raczej dziennik Piotra nie mój, więc powiem krótko.Extra pisze:Jason zamknąłeś wszystkie rachunki i tylko pracy się poświęcasz?
No bo tak było i takie są fakty. Ale jednak granie subiektywne a granie na pałę to jednak dwie różne rzeczy.pmleczko pisze:Ostatnio troszkę siedziałem i myślałem nad tym wszystkim i doszedłem do wniosku, że szukając pracy pogram na pałe jak kilka lat temu.Sam pisałeś, że wtedy miałem najlepsze wyniki. Zobaczymy.
Zastanawiam się czy każdy może zostać traderem/inwestorem. Czy przychodzi taki moment ze zostawiasz tą zabawę i idziesz realizować inne pasje.jasonbourne pisze:Wiesz, to raczej dziennik Piotra nie mój, więc powiem krótko.Extra pisze:Jason zamknąłeś wszystkie rachunki i tylko pracy się poświęcasz?
Ostatnie trzy miesiące poświęciłem na życie zawodowo-towarzyskie, i rzeczywiście zero Fx.
Teraz mam większy luz, więcej czasu, i coś sobie od czasu do czasu zaczynam pykać moją najnowszą Czarodziejką 2.0, ale to tak z doskoku. Powoli zaczynam nowe badania, bo widzę jeszcze potencjał na zwiększenie skuteczności w jednym miejscu, ale to też w wolnych chwilach i w sumie bez wielkiego entuzjazmu. Ot, taka zabawa.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości