Szwajcar pisze: Tylko, że my tu GRIDujemy zyski a nie straty. Różnica ogromna.
Mam, mam. Co prawda ja tego używam z reguły do wychodzenia z kłopotów tzn. dokładam (mając ogólną stratę) odpowiednio wielką pozycję z góry zakładając punkt do którego cena powinna dojść w trakcie trwającego ruchu lub jego korekty. I w tym punkcie moja strata wychodzi na zero. Rzadko jednak z tego korzystam. Emocje jednak są duże niestetywojtek pisze:
notabene, Jarek67 miał chyba taki pół-automat to piramidowania
Microbi pisze:Bardziej piramidowanie jak już , czyli nowy dziennik :-) Mam jeszcze jedno konto testowe, w AM, przeleje cześć środków i na czystym koncie podepnę statystyki jak się zdecyduję na dziennik, bo to jednak jakiś obowiązek
Statystyki będą , są dla mnie , nie dla forum , co do H4- wiem jak się gra bo gram na H4, piramidowanie to taki pomysł, stąd zastanawiam się nad TF - nie może to kolidować za bardzo z moim wolnym czasem jak i pozostałą grą. Co do oczekiwania , FX to właśnie oczekiwanie, nie granie na pałę.Yoda pisze:Granie na D1 to naprawdę długi czas oczekiwania na okazje do zagrania, przy grze na H4 wystarczy spojrzeć kilka minut na wykres raz dziennie, przy D1 można być jeszcze bardziej leniwym, moim zdaniem H4 to chyba najbardziej optymalny TF, nie zmusza do długiego ślęczenia przed monitorem ale i rownież nie jest skąpy w okazje
no ale przede wszystkim czekamy na twoją obietnicę o statystykach :
Microbi pisze:Bardziej piramidowanie jak już , czyli nowy dziennik :-) Mam jeszcze jedno konto testowe, w AM, przeleje cześć środków i na czystym koncie podepnę statystyki jak się zdecyduję na dziennik, bo to jednak jakiś obowiązek
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości