Będę prezentowała swój styl gry, który wypracowywałam od 2007 r. Mam cichą nadzieję, że kobiety są tutaj mile widziane.

Tomasz-20021 pisze:Kobieta i wykresy!!! Powiedz jeszcze, ze ogladasz mecze a juz cie kochamy!
Powodzenia w dzienniku. Pzdr!
jasonbourne pisze:Szkoda, że na razie nie ma nic o sposobie gry, tylko o byciu kobietą, (jakby było w tym coś wyjątkowego) Swoją drogą treningi mają dużo wspólnego z inwestowaniem.
Damian_C pisze:W branży zdominowanej przez mężczyzn zawsze miło zobaczyć płeć przeciwną :) Witamy i czekamy na wpisy w dzienniku (jednocześnie życzę regularności i wytrwałości!)
wszystko swietnie! Motylki w brzuchu tylko.. ten Lewandowskimonikaforexpolska pisze:Tomasz-20021 pisze:Kobieta i wykresy!!! Powiedz jeszcze, ze ogladasz mecze a juz cie kochamy!
Powodzenia w dzienniku. Pzdr!
Oglądam. Zarówno piłkę nożną, koszykówkę. A Robert Lewandowski to mój ulubieniec. Nie trawię piłki siatkowej. Jednak bardziej preferują sporty walki oraz ukochane bieganie. A teraz czas na sen. Rano mam troszkę obowiązków.
Spokojnie, ja jestem grzeczny.Tomasz-20021 pisze:PS: Jason nie czepiaj sie - mamy rodzynka to trzeba dbac.
Hej,monikaforexpolska pisze:Mam pytanie jak zrobić taką stopkę z myfxbook jak ma większość userów. Ja niestety wkleiłam sam link.
niech kazdy gra to co lubi, na nawi jeden kolega udowadnial ostatnio jak na przecieciach srednich mozna spekulowac. mozna? mozna. jak ktos wierzy w opowiastki CJ to niech bawi sie w zaganianie lisa do kurnika i odwrotnie. mnie ostatnio podpasowaly poziomy popytu i podazy wymieszane z S/R i srednimi. na hedgu tez sie da zarobic z tego co widze (jesli wiadomo "kiedy powiem sobie dosc"). problem strat i niepowodzen widze predzej we wlasnej psychice i braku systematycznosci oraz niezrozumieniu tego co sie dzieje na wykresie.jasonbourne pisze:Jak ja kocham posty pouczające na zasadzie "musisz grać tak a nie inaczej". Niech sobie dziunia gra jak się jej podoba, jej pieniądze przecież, nie Twoje. Szkoda tylko że dziewczyna mało komunikatywna albo nas nie lubi, bo mało pisze.;)
monikaforexpolska pisze:Założenia są mało popularne i mocno krytykowane.
- wszystko opiera się na TF M1
- w grze edek i ujek
- wykorzystuję zmodyfikowanego stocha do zajmowania pozycji
- do tego PARABOLIC SAR
- unikam okresów przed danymi i tuż po nich o ile są bardzo istotne
- unikam również przemów, zapisków FED i innych banków centralnych
- pod dojściu do konkretnej kwoty regularne wypłaty części zysku
Liczyłem na to, że rozwiniesz temat wejścia w pozycję i jej prowadzenia :)monikaforexpolska pisze:To co mogłam to już napisałam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości