Do Waszych to znaczy kogo? No fakt, rok 2014 miałem wyjątkowo udany ( ale to raczej kwestia dobrej sytuacji a nie systemu), natomiast wcześniej to różnie bywało.pmleczko pisze: No i pamiętaj, że ja nigdy do waszych zysków nie dolecę, więc szyje na własną miarę.
Dawaj dziennikpmleczko pisze:Miałem na myśli ogółCo do sposobu takiej gry zobaczę w praniu czy ma potencjał czy też nie ma. Mam zamiar przetestować go na żywo. Podzielę się oczywiście wynikami tak jak to robię przy nieregularnych.
Oj tam dziennik fundusz niech zalożyjasonbourne pisze:Dawaj dziennikpmleczko pisze:Miałem na myśli ogółCo do sposobu takiej gry zobaczę w praniu czy ma potencjał czy też nie ma. Mam zamiar przetestować go na żywo. Podzielę się oczywiście wynikami tak jak to robię przy nieregularnych.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Początek jest tam gdzie kończy się fala przeciwna wyższego stopnia. To miałeś na myśli?pmleczko pisze:Nie wiem dlaczego masz problem z początkiem ruchu Początek jest tam gdzie kończy sie ostatnia fala spadkowa/wzrostowa.
Chodziło mi oczywiście o samą falę impulsu, bez korekty.Zazdroszczę, że widzisz tyle takich fal impulsu bo ja widzę je raz na ruski rok a chciałbym częściej.
Praktyczne wykorzystanie w zawieraniu transakcji na ich podstawiejasonbourne pisze:A ja mam trochę inne pytanie, co Waszym zdaniem powinno się znaleźć w webinarze na temat fal Elliotta?
Sorry, że na Twoim rysunku ale tak było łatwiej.Bfx pisze:Daje przykład, bo pewnie nie wiadomo o co mi chodzi. Jest ładna fala impulsu ale może to byc fala C.
Wszystko to co nie jest teorią znaną z książek, chyba że to webinar dla początkujących. Ja z ciekawością posłuchałbym o Twoim praktycznym podejściu do wykorzystania fal.jasonbourne pisze:A ja mam trochę inne pytanie, co Waszym zdaniem powinno się znaleźć w webinarze na temat fal Elliotta?
To jest tylko 40-50 minut, czyli naprawdę mało czasu. Po doświadczeniu z webinarem o formacjach harmonicznych, który wyszedł moim zdaniem przyzwoicie, wstępnie myślę o prezentacji pojęć:pmleczko pisze:Wszystko to co nie jest teorią znaną z książek, chyba że to webinar dla początkujących. Ja z ciekawością posłuchałbym o Twoim praktycznym podejściu do wykorzystania fal.
Kumam. W taki sposob to faktycznie ciezko cos znalezc. Mam jeszcze gbpnzd L z dzisiaj. Wstawie screena po pracy. Raczej taki sposob dolaczania do trendu nie bedzie zgodny z tym co piszesz ale wole zapytac.pmleczko pisze:Sorry, że na Twoim rysunku ale tak było łatwiej.Bfx pisze:Daje przykład, bo pewnie nie wiadomo o co mi chodzi. Jest ładna fala impulsu ale może to byc fala C.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość