W załączniku statement za rok 2014, już go wrzucałem na forum, tak to mniej więcej wygląda.
Warto zwrócić uwagę, że od stycznia do września prawie w ogóle nie miałem zysków, linia jest płaska, chociaż cały czas grałem. W Czarodziejce 3.0 zostało to trochę poprawione, ale niewiele da się z tym w sumie zrobić.
W styczniu zamknąłem te pozycje zyskowne z grudnia (ok. 120% do przodu), a później same straty do kwietnia. I w sumie spory DD, bo ponad 20%.
Ale w kwietniu się odkułem, Czarodziejka 3.0 pokazała że jest jak dobra dziunia, na co dzień wytrzymać z nią ciężko, ale jak już daje przyjemność to jak żadna inna kobieta
W kwietniu dwie pierwsze pozycje ok. 120% (te dwie w dół), a później long w górę, ok. 40%, ale dwa razy większą pozycją (bo konto dwukrotnie większe), czyli kwiecień ok. 200% do przodu. Szaleństwo.
A teraz pewnie znowu trzy miesiące bez zysku.
De facto moja Czarodziejka działa w taki sposób, że na tym koncie na Oandzie mam obecnie ponad 1000% licząc od marca 2014, bo wtedy zacząłem grać po przerwie. I oczywiście gram z ryzykiem 2%.
Dzieło mojego życia działa całkiem fajnie, choć wciąż dalekie od doskonałości. Ale grać się tym da.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.