Skrypt zamykanie pozycji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Microbi
Główny Moderator
Posty: 1223
Rejestracja: piątek 09 mar 2012, 16:12
Lat na Forex: 5
Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty

Skrypt zamykanie pozycji

wtorek 11 cze 2013, 15:23

Witam,

Ma ktoś skrypt zamykający wszystkie otwarte pozycje ? Z góry dziękuję.
Nie zarabiasz na FX ? Zmień nastawienie, nie kombinuj , to wszystko prostsze niż Ci się wydaje.

http://demotywatory.pl/1420500/Hulk-Im-your-father

Awatar użytkownika
akhh
Moderator Forum
Posty: 4429
Rejestracja: czwartek 07 cze 2012, 08:46
skype: ComparicFX
Lat na Forex: 10
Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty
Lokalizacja: Kielce
Kontakt:

Re: Skrypt zamykanie pozycji

wtorek 11 cze 2013, 15:33

Oto i on.

Nigdy nie pamiętam, które rozszerzenie... ;)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Comparic - Portal o rynku Forex, Opcjach Binarnych i CFD na akcje.

Więcej na Comparic.pl

Awatar użytkownika
kris007
Posty: 27
Rejestracja: wtorek 18 wrz 2012, 11:29
Lat na Forex: 9
Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty

Re: Skrypt zamykanie pozycji

wtorek 11 cze 2013, 19:34

Microbi pisze:Witam,

Ma ktoś skrypt zamykający wszystkie otwarte pozycje ? Z góry dziękuję.
Albo taki, zamyka zgodnie z wybraną opcją:

- wszystkie otwarte i oczekujące
- tylko otware zlecenia
- tylko oczekujące zlecenia
- oczekujące zlecenia o numerze magic
- oczekujące zlecenia z danym comment
- otwarte zlecenia o numerze magic
- otwarte zlecenia z danym comment
- zamyka tylko zyskowne zlecenia
- zamyka tylko stratne zlecenia
- zamyka zlecenia które były otwarte w poprzednim dniu i wcześniej

Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

no avatar
Goldman
Posty: 1
Rejestracja: poniedziałek 02 gru 2013, 19:30

Re: Skrypt zamykanie pozycji

czwartek 02 sty 2014, 15:52

Szukałem też czegoś takiego. :)
Sprawdziłem działanie obydwu skryptów na koncie demo i nie mam zastrzeżeń.
Aby skrypt zadziałał wrzucamy go do katalogu experts (nie scripts) i następnie odpalamy MT i uruchamiamy sam skrypt.
W dowolnej chwili przyciskiem "Włącz strategie" zamykamy wszystkie otwarte pozycje.

Awatar użytkownika
kris007
Posty: 27
Rejestracja: wtorek 18 wrz 2012, 11:29
Lat na Forex: 9
Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty

Re: Skrypt zamykanie pozycji

wtorek 21 sty 2014, 22:16

Goldman pisze:Aby skrypt zadziałał wrzucamy go do katalogu experts (nie scripts) i następnie odpalamy MT i uruchamiamy sam skrypt.W dowolnej chwili przyciskiem "Włącz strategie" zamykamy wszystkie otwarte pozycje.
Bzdury opowiadasz, skrypt wrzucamy do folderu scripts!
Gdy chcemy aby zadziałał przeciągamy go na wykres.

Przy Twoim podejściu nie ma szans aby w tle pracowało jakieś Ea skoro zakładka "Włącz strategie" będzie wyłączona.

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość