Skrypt usunięty...

ODPOWIEDZ
no avatar
Baton
Stały Bywalec
Posty: 61
Rejestracja: poniedziałek 19 sie 2013, 11:38

Skrypt usunięty...

czwartek 06 lut 2014, 07:12

... Mam problem ze skryptem zamykającym wszystkie pozycje. Po przesunięciu go na wykres otrzymuję taki komunikat:

Script Close all positions removed

Czemu nie działa?

no avatar
JAREK67
Pasjonat Forex
Posty: 621
Rejestracja: poniedziałek 27 sie 2012, 21:25
skype: jarekpa67
Lat na Forex: 11

Re: Skrypt usunięty...

czwartek 06 lut 2014, 07:35

Baton pisze:... Mam problem ze skryptem zamykającym wszystkie pozycje. Po przesunięciu go na wykres otrzymuję taki komunikat:

Script Close all positions removed

Czemu nie działa?
Podeślij kod.
Skrypty już tak mają, że po wykonaniu zadania usuwają się w cień. :wink:
Obrazek

Awatar użytkownika
akhh
Moderator Forum
Posty: 4429
Rejestracja: czwartek 07 cze 2012, 08:46
skype: ComparicFX
Lat na Forex: 10
Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty
Lokalizacja: Kielce
Kontakt:

Re: Skrypt usunięty...

czwartek 06 lut 2014, 07:51

Pytanie czy to nie przez ten nowy update MT4....
Comparic - Portal o rynku Forex, Opcjach Binarnych i CFD na akcje.

Więcej na Comparic.pl

no avatar
Baton
Stały Bywalec
Posty: 61
Rejestracja: poniedziałek 19 sie 2013, 11:38

Re: Skrypt usunięty...

czwartek 06 lut 2014, 08:25

Ten (Force Close) działa prawidłowo:

http://www.pro4x.pl/tools.html

no avatar
Baton
Stały Bywalec
Posty: 61
Rejestracja: poniedziałek 19 sie 2013, 11:38

Re: Skrypt usunięty...

czwartek 06 lut 2014, 08:40

Poszukuję jeszcze skryptu który dla wszystkich pozycji dla których ustawiony jest stop loss, podnosi (lub obniża) go o konkretną wartość (w pipsach) po określonej jednostce czasu (godzina, doba, etc.). Szukam i szukam i nie mogę znaleźć, jakby ktoś się spotkał z takim czymś to proszę o info.

Awatar użytkownika
alx
Maniak Forex
Posty: 7292
Rejestracja: czwartek 15 sie 2013, 09:56
Lat na Forex: 5
Lokalizacja: Itokawa

Re: Skrypt usunięty...

wtorek 25 lut 2014, 23:18

Baton pisze:Poszukuję jeszcze skryptu który dla wszystkich pozycji dla których ustawiony jest stop loss, podnosi (lub obniża) go o konkretną wartość (w pipsach) po określonej jednostce czasu (godzina, doba, etc.). Szukam i szukam i nie mogę znaleźć, jakby ktoś się spotkał z takim czymś to proszę o info.
Proponuję otworzyć dla tego oddzielny temat bo ten temat zdecydowanie wkracza poza obecny.
Od dwa, przez pięć do dziewięć...

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość