Mamy przyjemność poinformować, iż rozpoczęliśmy testy aplikacji mobilnej Comparic dla telefonów Apple z systemem iOS.
Użytkownicy forum mają okazję jako pierwsi zapoznać się z nową aplikacją na swoje iPhone'y i jednocześnie pomóc nam w pierwszych otwartych beta testach. Udział w testach można wziąć postępując zgodnie procedurą przedstawioną poniżej - wszystko absolutnie zgodne z wymogami firmy Apple.
Jak wziąć udział w testach?
- 1. Mam telefon z iOS oraz adres email
2. Chcę wziąć udział w beta testach aplikacji Comparic dla iOS
3. Konieczne jest pobranie aplikacji Test Flight z AppStore
4. W wiadomości prywatnej lub mailem na adres comparic.mobile@gmail.com przesyłam swój adres email
5. Po uwzględnieniu mojego adresu, na podaną skrzynkę, w wiadomości email z Test Flight przyjdzie kod do pobrania aplikacji Comparic przez Test Flight
6. Co jakiś czas z Test Flight mogą przychodzić powiadomienia dostępnej nowszej wersji testowanej aplikacji - prosimy o każdorazowe aktualizowanie aplikacji Comparic do najnowszej dostępnej wersji.
- - informacje zwrotne o szybkości działania aplikacji i jej ergonomii używania
- przetestowanie dostępnych funkcjonalności, tzn. jeśli jest opcja logowania to zalogowanie się, jeśli jest opcja ustawienia wydarzenia w kalendarzu to ustawienie go i sprawdzenie czy się zapisało
- zaproponowanie jakiejś nowej funkcjonalności albo propozycja przebudowania istniejącej
Wśród osób biorących aktywny udział w testach rozlosujemy książkę "Pokerowe Oblicze Wallstreet", jako symboliczny dowód wdzięczności.