1- końcem ubiegłego roku w okresie tzw. rajdu Św. Mikołaja, dzwoni do mnie opiekun T.O. i mówi: słuchaj jutro o tej i tej godz. masz siedzieć murem przed kompem i zarobić kupę forsy bo Microsoft ogłosi świetne wyniki. Ok. Dziękuję mu uprzejmie i czekam wyznaczonego terminu. Jak się kończy zarabianie? a no tak, że na MT4 MS wali świecą w górę a radość patrzeć a na moim T.O. ??? nie do wiary w ogóle nie ma instrumentu pod nazwą microsoft. Pojawił się ponad godzinę póżniej.
2- podobnie jak wyżej - bieżący tydzień poniedziałek rano EUR/JPY leci na łeb, na szyję klik i .. i co? option temporary suspendend
3- podobno nie ma spreadu. A jednak otwierając pozycje często cena strike nie jest taka jak pokazywana na PUT CALL ( nie wspomnę o MT4. bo tu się zgadzać nie musi). Dziwnym zbiegiem okoliczności różnica ZAWSZE jest na moją stratę.
4- strona samoczynnie się odświeża ale zmienia instrumenty na inne niż sobie ustawiłem. Trzeba uważać, bo otworzysz CAC Future zamiast EUR/USD. Drobiazg, ale łatwo się nabrać
5- Na koniec popatrzcie na rysunek. Jak cena tego samego instrumentu w obecnej chwili może być różna? Zauważcie, że jest to pozycja PUT a cena wyższa. Jaki wniosek? a taki, że w momencie kiedy robiłem ten screen powinienem być na plusie a byłem na minusie.

Czy w tej sytuacji można TopOption nazwać godnym zaufania, szanującym się brokerem?

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Piszcie o wszystkim co jest fajne a co Wam się nie podoba. dla korzyści i przestrodze potomnych.
poza tym, Forum to opinie z którym broker powinien się liczyć a nie tylko kosić bezkarnie naszą kasę.

P.s Dukascopy pracuje na opcjami binarnymi. W tej chwili jest demo beta. Wydaje się być obiecującą i mam nadzieję poważną propozycją.