A na LMAX jest inaczej? Czasem dziury tam są na 70 pips.Kiedy? Kiedy rynek jest szybki np. w momencie danych, przed nimi. To jest normalny biznes.camaro69 pisze:............ Nie trzymają się widełek określonych,wycofują zlecenia - co przy szybkich strzałach robi rozstrzał widełek ofert do 100 pipsów........
Anulowanie transakcji przez brokera
Re: Anulowanie transakcji przez brokera
Re: Anulowanie transakcji przez brokera
Takie pytanie jak popyt na CME odbudował się na setki miliardów usd na rynku EURUSD jeśli Volume dzienny to ok. 20k kontraktów, a OI to 231k kontraktów? Bo rozumiem że jeśli się odbudował to wcześniej musiał zniknąć (założenie=transakcje zostały zawarte), czyli obrót powinien być na poziomie ok. 2mln kontraktów (każdy liczę po 100k i wielkość 200 mld usd do odbudowania-no bo setki miliardów). Czy mógłbyś podać datę w historii CME/Globex w którym był taki obrót?zzz pisze:Postaraj się dotrzeć do arkusza i zleceń i płynności na GPW i tego samego do np. CME Grup gdzie tylko na rynku E/$ popyt odbudował się // POWTARZAM POPYT ODBUDOWAŁ się !!// na setki miliardów $..,w sumie do tego sprowadza się sens mojego pisania na Navigatorze i tutaj.
Tak na marginesie, kiedyś miałem przyjemność zobaczyć arkusz zleceń na opcje jaki oferował GoldmanSachs (nie wiem czy produkt był ich czy nie ich).
P.S. Moja taka mała prośba, nie przenośmy zachowań z innych for na to, ponieważ będzie jak inne...... a tego chyba nie chcemy.