MT4 restartuje komputer

ODPOWIEDZ
no avatar
Darkst
Posty: 48
Rejestracja: wtorek 15 kwie 2014, 14:51

MT4 restartuje komputer

piątek 29 maja 2015, 19:25

Cześć,
ma ktoś może jakiś pomysł co może być przyczyną restartowania przez programy MT4 komputera?
Wczoraj wszystko działało dobrze, dzisiaj rano nie potrafię odpalić żadnego MT4 bo od razu restart komputera.
Żadnego programu nie instalowałem, próba odinstalowania i ponownego zainstalowania MT4 nie działa.

Robić format dysku przez weekend... :conf:

Awatar użytkownika
Jones
Stały Bywalec
Posty: 95
Rejestracja: poniedziałek 18 lis 2013, 18:15
Lat na Forex: 5
Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty
Lokalizacja: centrum

Re: MT4 restartuje komputer

piątek 29 maja 2015, 19:34

czy tylko na MT4 tak sie dzieje ?
odpal coś innego co obciąży procesor np. gra?
zobacz co się dzieje

laptop czy stacjonarny ?
Tylko dwie rzeczy są nieskończone.... Albert Einstein
---
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
---
http://www.forexfactory.com/jones_pl

no avatar
Darkst
Posty: 48
Rejestracja: wtorek 15 kwie 2014, 14:51

Re: MT4 restartuje komputer

piątek 29 maja 2015, 19:55

Tylko MT4 mi nie działa. Właściwie to od wszystkich brokerów. Komputer stacjonarny.
Nie pomaga odinstalowanie i usunięcie wszystkich plików i ponowna instalacja. Poza tym to komputer działa normalnie, wszystko inne działa, programy, filmy, platforma Dukasa.
Nie instalowałem żadnych programów, chce odpalić rano mt4 i tylko ciągłe restarty.

Awatar użytkownika
Jones
Stały Bywalec
Posty: 95
Rejestracja: poniedziałek 18 lis 2013, 18:15
Lat na Forex: 5
Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty
Lokalizacja: centrum

Re: MT4 restartuje komputer

piątek 29 maja 2015, 20:12

hmm dziwna sprawa tak jak by coś sie cieło jakiś indyk czy co ?

albo MT4 sie uaktualnił i coś tam jest nie tak
trza by bylo starsza wersje zainstalowac

zanim sformatujesz to proponuje wyczyścić co nie co np. CCliner
Tylko dwie rzeczy są nieskończone.... Albert Einstein
---
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
---
http://www.forexfactory.com/jones_pl

no avatar
kst_fx
Posty: 28
Rejestracja: piątek 24 sty 2014, 16:35

Re: MT4 restartuje komputer

piątek 29 maja 2015, 21:29

Jones pisze:hmm dziwna sprawa tak jak by coś sie cieło jakiś indyk czy co ?

albo MT4 sie uaktualnił i coś tam jest nie tak
trza by bylo starsza wersje zainstalowac

zanim sformatujesz to proponuje wyczyścić co nie co np. CCliner

zanim zaczniesz grzebać w komputerze odpowiedz na jedno pytanie za 100 punktów :)
masz windowsa xp ?
który serwis pack - 1 czy 2 ?

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości