Witajcie,
chciałem zapytać co sądzicie o 4xrobo?
Mieliście jakąkolwiek styczność z tą firmą?
Podobno swoje inwestycje opierają na podstawie algorytmów i wykluczają błędy ludzkiej psychiki?
Myślicie, że takie rozwiązanie miałoby sens? Firma jest dość młoda.
4xRobo
- irmentruda
- Maniak Forex
- Lat na Forex: 3
- Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty
Re: 4xRobo
czyli wykluczaja tez ludzka chciwosc? Ja znam tylko jeden algorytm. ZYSK. MOJ.andrea_majsterek pisze:Witajcie,
chciałem zapytać co sądzicie o 4xrobo?
Mieliście jakąkolwiek styczność z tą firmą?
Podobno swoje inwestycje opierają na podstawie algorytmów i wykluczają błędy ludzkiej psychiki?
Myślicie, że takie rozwiązanie miałoby sens? Firma jest dość młoda.
- andrea_majsterek
Re: 4xRobo
czyli wykluczaja tez ludzka chciwosc? Ja znam tylko jeden algorytm. ZYSK. MOJ.[/quote]
Podobno tak, bo działają na bazie algorytmów i decyzje podejmowane są chyba automatycznie. Możliwe, że walą w bambuko, dlatego pytam czy ktoś ich spotkał :) bo jeśli to co oni mówią jest prawda to może być ciekawa alternatywa. Z drugiej strony nie wykluczam w ogóle, że okaże się, że to jedno wielkie oszustwo. Czy ktoś kto zna się na tym lepiej mógłby rzucić na to okiem :) ?
Podobno tak, bo działają na bazie algorytmów i decyzje podejmowane są chyba automatycznie. Możliwe, że walą w bambuko, dlatego pytam czy ktoś ich spotkał :) bo jeśli to co oni mówią jest prawda to może być ciekawa alternatywa. Z drugiej strony nie wykluczam w ogóle, że okaże się, że to jedno wielkie oszustwo. Czy ktoś kto zna się na tym lepiej mógłby rzucić na to okiem :) ?
- andrea_majsterek
4xRobo
Zwróciłem się na forach do bardziej doświadczonych i mających większą wiedzę osób, ponieważ zaintrygował mnie ten temat. Interesuje się forexem i każdy chyba wie, że największym wrogiem jesteśmy my sami. A co jeśli ten algorytm daje rade? Jeśli można go w fajny sposób wykorzystać? I dlatego prosiłem, aby ktoś rzucił okiem na ten temat i ocenił czy to nie jest naciąganie :)