to chyba ostatni moment na zalozenie szortow dla kanguraalx pisze:A ja pozamykałem antypody do dolara .

to chyba ostatni moment na zalozenie szortow dla kanguraalx pisze:A ja pozamykałem antypody do dolara .
NA UJ nie pamiętam, ale wszędzie wyraźnie większe jak w poprzednich 2-óch dniach.alx pisze:? O jakich widełkach mówisz?
U mnie np. UJ waha się pomiędzy 0.3 a 1.1 na tym płytkim rynku.
A inny ECN (umownie bo żaden nie jest ECN) od 0.6 do 2.2. Ale on zawsze ma większe - taki brok.
Ja bym się tymi widełkami nie sugerował bo one niekoniecznie muszą mieć dużo wspólnego z rynkiem międzybankowym. Widełki które u siebie widzisz zależą przede wszystkim od brokera.
Odpowiedź w wątku o matchingu: viewtopic.php?f=5&t=2322&p=21426#p21426Neo pisze:NA UJ nie pamiętam, ale wszędzie wyraźnie większe jak w poprzednich 2-óch dniach.alx pisze:? O jakich widełkach mówisz?
U mnie np. UJ waha się pomiędzy 0.3 a 1.1 na tym płytkim rynku.
A inny ECN (umownie bo żaden nie jest ECN) od 0.6 do 2.2. Ale on zawsze ma większe - taki brok.
Ja bym się tymi widełkami nie sugerował bo one niekoniecznie muszą mieć dużo wspólnego z rynkiem międzybankowym. Widełki które u siebie widzisz zależą przede wszystkim od brokera.
Na Kangurze 2pispy, na kablu chyba nawet 3 albo 4 były.
Tzn. dlaczego żaden nie jest ECN, do spreadów też sobie naliczają?
Ciekawe czy już skończyli zbiórkę pieniędzy. Ktoś wie?Yesterday’s strong resistance on EURUSD at 1.3550 finally gave way exacerbated by strong M&A demand on EURGBP around 0.8465 which has dragged it to 0.8499 so far ahead of strong sell interest.
ku pamieci, nic sie nie zmienilo.Mighty Baz pisze:alx pisze: Byleby się ruszało i to najlepiej szybko i daleko.
wtorek 08 paź 2013, 08:59
mówisz i masz :))) wg mnie mamy spadek na złocie
Po tym piątkowym zamieszaniu na CME może być odbicie - za dużo i za szybko było tego sprzedane, a potem zawiesili transakcje. Czy to była pomyłka, desperacja, czy chytry plan - co by nie było to mocna przesada.m05 pisze:Moim okiem, złoto w kanale spadkowym zawężającym się (chorągiewka). Na krótko odbicie od dolnej bandy i wędrówka do górnej. Patrząc na Fibo, moim zdaniem jest szansa na UP. Walor narowisty, więc i ruchy mogą być zaskakujące w swej skali.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości