no i cudnie - mialem lapac 100pps a tu dzieki lukom (lapany nizej) wpadlo 250Tomasz-20021 pisze:heh audjpy zupelnie odwrotnie :))) ale bede go lapal jak skorekci i jednak dalej podtrzymuje longa.

no i cudnie - mialem lapac 100pps a tu dzieki lukom (lapany nizej) wpadlo 250Tomasz-20021 pisze:heh audjpy zupelnie odwrotnie :))) ale bede go lapal jak skorekci i jednak dalej podtrzymuje longa.
Traders will be keen to feed at the trough though so we'll see some knee-jerk action. Be prepared.
GBPUSD has strong sell interest into 1.4400 that I and others have been banging on about and EURGBP demand/support into 0.7875-80. Both are poised nearby still after earlier failures to breach.
tak juz w zeszlym tygodniu lapalem shorty ale piatkowe zamieszanie zmusilo mnie do ucieczki. Teraz po weekendzie juz siedze 2x sellDan pisze:Przy okazji działałeś coś na eurcad?
Dzien Dziecka dzisTomasz-20021 pisze:powitac w nowym tygodniu!
to co na poczatek - buy na edziu!
WitammajQ pisze:Pierwszy mój post, więc powitać wypada![]()
Mam nadzieję, że czasem coś sensownego uda mi się tu napisać
Witamy, witamy i zapraszamymajQ pisze:Pierwszy mój post, więc powitać wypada![]()
Mam nadzieję, że czasem coś sensownego uda mi się tu napisać
Zazwyczaj to się pojawia w wątkach zwanych "More from the order boards...". Ale widać nie zawsze się to udaje.Dan pisze:alx nie wiesz jak to jest z książką zleceń na usdcad, że nie jest od kilku dni dostępna?
http://www.businessinsider.com.au/chine ... r-5-2016-4Chinese iron ore futures went berserk overnight, up over 5%
Tez patrze w ta parę od wielu dni na Daily i podejrzewam up. Macd coraz bardziej zaweza się i wraca do zera. Jak coś pieprznie to aud spadnie i tu będzie potencjał do wzrostów.majQ pisze:Tak gdzie i bądż jeszcze zaglądnąłem, no i GbpAud.
Po mojemu szykuje się na jakieś up.
Tez patrze w ta parę od wielu dni na Daily i podejrzewam up. Macd coraz bardziej zaweza się i wraca do zera. Jak coś pieprznie to aud spadnie i tu będzie potencjał do wzrostów.majQ pisze:Tak gdzie i bądż jeszcze zaglądnąłem, no i GbpAud.
Po mojemu szykuje się na jakieś up.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość