w rzeczy samejalx pisze:Wystarczyło trochę cierpliwości i można było kupić kabelek i tanio i dobrze :)

w rzeczy samejalx pisze:Wystarczyło trochę cierpliwości i można było kupić kabelek i tanio i dobrze :)
pięć kawałków miesięcznie dodatek mieszkaniowy... ładna sumka, nawet jak na City, nie?
http://news.forexlive.com/!/pound-on-th ... e-20160512If cable can build support here at 1.4520 then we'll have a shot at the next level around 1.4570/75.
Rety, ja takich interwałów nie oglądam :D Gapiłbym sie na wykres cały dzień.Tomasz-20021 pisze:w rzeczy samej
hehe i pisza, ze zarobil banke u Goldmanow - wielkie mi co - ciezko nie zarobic znajac co za chwile bedzie na wykresie.alx pisze:pięć kawałków miesięcznie dodatek mieszkaniowy... ładna sumka, nawet jak na City, nie?
ten dodatek to... tygodniowoalx pisze:pięć kawałków miesięcznie dodatek mieszkaniowy... ładna sumka, nawet jak na City, nie?
Aj, jeszcze ładniejsza sumka... "zaledwie" £260 000 rocznie, za to można już kupić jakąś szopę na prowincjiTomasz-20021 pisze:ten dodatek to... tygodniowoalx pisze:pięć kawałków miesięcznie dodatek mieszkaniowy... ładna sumka, nawet jak na City, nie?
http://technical-analysis.forexlive.com ... s-20160512...I'm becoming increasingly wary about these failures to sustain upside breaks. At some point something will give and the signs are saying that what gives will be the downside.
apropos - jak gadalem wczoraj z tym moim kumpelkiem on widzi edka po 1.124...alx pisze:Już było tak pięknie i wystarczyło zaledwie kilka godzin żeby Edek wyglądał cieniutko...
Też się zgadzam, ale najpierw powinno na 1.15... polecieć. ZobaczymyTomasz-20021 pisze:apropos - jak gadalem wczoraj z tym moim kumpelkiem on widzi edka po 1.124...alx pisze:Już było tak pięknie i wystarczyło zaledwie kilka godzin żeby Edek wyglądał cieniutko...
Niech tylko spróbująBorus pisze:Hej, jak sadzicie, obniza nam jutro rating?
Mam już ich dość. Jak mi mówili, że "gdy władza nic nie robi, to jest dobrze", to nie wierzyłem. Szopa za szopą. Obniżą rating, to będzie wina opozycji (dawniej Tuska), jak nie obniżą, to na 100% usłyszymy, że to dzięki "gienialnej" polityce finansowej nowej (starej) władzy.alx pisze:Cholera ich wie ale nawet jeżeli to nic strasznego się nie stanie, za to politycy będą bić pianę przerzucając się winami.
Zresztą obecnie panujący Minister Finansów powinien już znać nową ocenę, ciekawe czy utrzyma ją w tajemnicy do oficjalnego ogłoszenia jak to jest w ogólnie przyjętym zwyczaju na świecie. Pokusa jest duża...![]()
Tymczasem Edek wypadł przez okno i otworzył sobie drogę do 1.12.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości