7 - 11 A.M. - czyli kto rano wstaje ten jest zmęczony :)

Awatar użytkownika
overall
Stały Bywalec
Lat na Forex: 8

Re: 7 - 11 A.M. - czyli kto rano wstaje ten jest zmęczony :)

środa 13 lis 2013, 18:57

Taka koncepcja, nie grywam w oparciu o cos takiego ale ,ze sie wpakowalem lotem to musialem sobie cos dorobic :D

z fundamentow slabe dane ze szwajcarii, ostatnio non toper, stopy w euro w dół, wyczekiwanie na ograniczenie QE3, trend, chociaz jeszcze nie odbili ale bardziej w tym momencie licze na wsparcie no i frank jest za drogi, wiesniaki się buntuja itp... bedzie tego :) + super szczescie.

jak myslicie?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
overall
Stały Bywalec

piątek 15 lis 2013, 22:50

No cóż drogi overallu, ja mysle, ze trzeba jeszcze jedno podejście do tego zrobić.

Ostatnia pozycja dlugoterminowa na usdchf została zamknieta w polowie na jakichś 20 pipsach a reszta na BE, tym razem wejście nastąpilo jakies 25 pipsow nizej czyli na samym dnie z celem takim samym czyli 300 pips. W tej chwili jesteśmy w konsoli i stawiam na 3 tygodniówki wzrostowe z rzędu :)

Poki co dzisiejsze zagranie na AUDUSD +40 pips.

Awatar użytkownika
Marcin_N
Opiekun Forum

sobota 16 lis 2013, 09:21

USDCHF wygląda obiecująco, choć nie wiem czy przed świętami się wyrobimy...
Pozdrawiam serdecznie!
Marcin Nowogórski
Publicysta Comparic.pl

Awatar użytkownika
overall
Stały Bywalec

sobota 23 lis 2013, 15:11

Kur.... nie wiem jak oni to robią.... Wczoraj nawet lyknalem caly ruch na kiwi na 100 pipsow piramidujac pozycje 0,10 lota co jeden pips (oczywiście powchodzilo tylko trochę, w każdym bądź razie lepiej się tego spiramidowac nie dalo) zaczynając od maxymalnej stawki jaka moglem postawić a i tak w szczytowym momencie było raptem 70% dniówki....

za to zrobiłem sobie fotke na pamiatke gdy byłem trzeci :D

https://konkurs.tms.pl/ranking

no avatar
marcin773

wtorek 26 lis 2013, 19:28

może grają na surowcach piramidą ?

Awatar użytkownika
overall
Stały Bywalec

wtorek 26 lis 2013, 19:41

marcin773 pisze:może grają na surowcach piramidą ?

Być może ale tez nie do końca, jakos na początku konkursu ladnie wszedłem w trend na srebrze. po 1% zysku (dzienne wahania) dolaczylem drugie zlecenie na maxa a srebro poszlo tego dnia z 2,5% i w szczytowym momencie było raptem 100%.

Na bank graja na wahaniach. Do tego dobrze jest być na sporym minusie przed 24:00 gdy zaczyna się nowy dzień i nowe naliczanie, wtedy w razie ewentualnego powrotu np. z margin level 60% do np. 100 już mamy sporo ugrane a to tak jak byśmy dopiero startowali, ale probowalem i tego :D

No chyba, ze ktoś się wbil na ostatnie ruchy eurjpy piramidką na 200p to faktycznie dalo by się sporo wykrzesać ale wtedy trza mieć nerwy ze stali i kapital typowo przyznaczony na strate :) i jak widać tak tez się porobilo u większości poscigowiczów. :wink:

ODPOWIEDZ