Wyniki 1/4 oraz dotychczasowa klasyfikacja - https://comparic.pl/liga-traderow-v-edycja-12-finalu/
Typujemy półfinały do dzisiaj do 22:00 - życzę powodzenia

Nie bardzo jest możliwość połączenia tego, bo na typowanie musi być troszkę czasu. Założeniem miała być dobra zabawa i rywalizacja oparta na rynkach. Mam nadzieję, że się udaje.johnsonek pisze:Gratuluję tym co przeszli do fazy pucharowej! :) Fajna zabawa, ale dla mnie trochę abstrakcja :) ... inwestuję głównie w TF-ach 5M-15M , czyli wejścia na kilka/kilkadziesiąt minut... Niemniej wezmę udział w VI edycji :) Życzę powodzenia w inwestycjach wszystkim uczestnikom Ligi Traderów! :)
Wiem, wiem... to było by technicznie mało możliwe... Aktualna formuła Ligi jest Oki :) Dzięki temu dobrze poduczyłem się analizy kierunku rynku. Dzięki! :)Akhh pisze:Nie bardzo jest możliwość połączenia tego, bo na typowanie musi być troszkę czasu. Założeniem miała być dobra zabawa i rywalizacja oparta na rynkach. Mam nadzieję, że się udaje.
A prestiż też jest - w końcu statuetka tylko 2 razy w roku przyznawana i nie da się jej kupić za żadne pieniądze.
Wszystko ma znaczenie :) Serdecznie gratuluję i trzymam kciuki!! :)shibuya pisze:Na początku tygodnia będą duże wahania na rynku, więc będzie można wykręcić duży procent. Dlatego pierwszy mecz może nie mieć znaczenia :P
Dziękuje :)johnsonek pisze: Wszystko ma znaczenie :) Serdecznie gratuluję i trzymam kciuki!! :)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości