Moja strategia inwestycyjna - Ebook

ODPOWIEDZ
no avatar
exodus24
Stały Bywalec
Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty

Moja strategia inwestycyjna - Ebook

piątek 28 lut 2014, 21:08

Witam
Chciałbym tutaj zareklamować ebooka, którego jestem autorstwa. Znajduje się on pod poniższym linkiem:

http://www.swistak.pl/a55529745,STRATEG ... RATIS.html

Opisuję w nim strategię, którą stosuję obecnie. Nie wymaga ona żadnych wskaźników. Nie jest to żadna super nowość ponieważ używam znanych technik, jednak poukładałem sobie wszystko w jedną całość. Cena ebooka wynosi 4,99. Dlaczego tak mało? Po pierwsze wole, żeby 100 osób kupiło go po 4,99 niż 10 po 49,9. Jest to taka moja mała wojna z wszechobecnym poglądem, że ta wiedza musi być droga i dostępna dla nielicznych. Dodatkowo, każdy kto go kupi będzie przez 2 tygodnie dostawał ode mnie sygnały oraz analizy jeżeli wyrazi taką chęć.

Pozdrawiam

Wojtek

no avatar
exodus24
Stały Bywalec

Re: Moja strategia inwestycyjna - Ebook

poniedziałek 03 mar 2014, 09:40

Witam

Poprzedni wpis zrobiłem trochę na szybko i zbyt ogólnie. Strategia opiera się na strefach popytu i podaży oraz wsparciach i oporach. Z tym, że 90-95% wejść jest w oparciu o podaż/popyt gdyż po prostu bardziej to "czuję". Interwałem na jakim podejmuję decyzję o otwarciu pozycji jest H4. Ilość zagrań jest różna. Czasami nie nadążam za otwieraniem pozycji a czasami czekam po kilka dni. Pozycję trzymam od kilkunastu godzin do kilku tygodni. Jak idzie w moim kierunku to tylko podsuwam SL. Na 1 pozycje ryzykuje max 1% kapitału a oczekiwany zysk to min 3xSL. Wiadomo jak to jest na rynku nie zawsze taki się osiągnie ale co jakiś czas trafia się pozycja gdzie zysk jest 10 czy 20 razy większy od SL. Setupów do tej pory było kilkadziesiąt. 15 z nich jako przykład jest opisanych w ebooku. Ebook ma 40 stron.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
akhh
Moderator Forum
Lat na Forex: 12
Kontakt:

Re: Moja strategia inwestycyjna - Ebook

poniedziałek 03 mar 2014, 09:45

Kupiłem na Świstaku, ale nie widzę żadnej możliwości zapłaty, a konto DotPay, którym myślałem, że się płaci jest na 0, zamiast mieć ujemne saldo. Nigdy ze Świstaka nie korzystałem wcześniej.
Comparic - Portal o rynku Forex, Opcjach Binarnych i CFD na akcje.

Więcej na Comparic.pl

ODPOWIEDZ