Witam
- mosek
- Stały Bywalec
- Lat na Forex: 4
- Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty
Re: Witam
Witam szanowne panie
Open mind for a different view
and nothing else matters...
https://www.youtube.com/watch?v=mk48xRzuNvA
and nothing else matters...
https://www.youtube.com/watch?v=mk48xRzuNvA
- jacekforex
- Lat na Forex: 1
- Rodzaj rachunku: Rachunek demonstracyjny
witam wszystkich i pozdrawiam :)
- Yerba Mate
navigator to syf, sorry ale taka prawda ;) duzo sie tam nauczyłem ale wiekszosc ludzi ma przerost ego a admini porazka (poza rapso)
- GoldWolf
- Stały Bywalec
- Lat na Forex: 5
- Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty
Witam, nie bez problemów, ale jednak udało mi się zalogować, trochę miałem szczęścia. Konto Rafał_Z można usunąć - domyślam się, że przez użycie PL znaku występuje błąd logowania. Niestety minęło 24 h od mojego zgłoszenia, a nikt się nie odzywał, więc spróbowałem ponownie i udało się z drobną korektą adresu mail (gmail nie wymaga kropki nawet jeśli ona występuje w adresie) inaczej prawdopodobnie bym się nie zalogował, bo forum nie dopuszcza 2 nazw do jednego adresu mail.
Szukałem jakiegoś forum giełdowego, ponieważ nie jestem fanem social mediów i nie mam czasu na prowadzenie własnej strony.
Trafiłem tutaj przez Trading Jam Session i wystąpienie Pana Marcina Wenus. Mogę żałować, że wcześniej nie natknąłem się na Comparic, pewnie trochę szybciej bym się rozwinął.
Jestem tutaj ponieważ po obejrzeniu ostatniego nagrania Rafała, wspomniał on iż psychologia jest istotną sprawą, a dzielenie się z innymi swoimi wynikami, a szczególnie porażkami może nas rozwinąć.
Wprawdzie nie jestem na razie foreksowcem, a jedynie kontraktowcem na rodzimej GPW, to jednak myślę, że znajdę tutaj kąt dla siebie.
Pozdrawiam
Rafał
Szukałem jakiegoś forum giełdowego, ponieważ nie jestem fanem social mediów i nie mam czasu na prowadzenie własnej strony.
Trafiłem tutaj przez Trading Jam Session i wystąpienie Pana Marcina Wenus. Mogę żałować, że wcześniej nie natknąłem się na Comparic, pewnie trochę szybciej bym się rozwinął.
Jestem tutaj ponieważ po obejrzeniu ostatniego nagrania Rafała, wspomniał on iż psychologia jest istotną sprawą, a dzielenie się z innymi swoimi wynikami, a szczególnie porażkami może nas rozwinąć.
Wprawdzie nie jestem na razie foreksowcem, a jedynie kontraktowcem na rodzimej GPW, to jednak myślę, że znajdę tutaj kąt dla siebie.
Pozdrawiam
Rafał
Witam wszystkich , szczególnie traderów prajs akszyn.
Nie będę się zbyt często odzywał , chętnie za to podejrzę co i jak robicie.
Z czasem może odważę się pokazać swój trading w dzienniku.
Nie będę się zbyt często odzywał , chętnie za to podejrzę co i jak robicie.
Z czasem może odważę się pokazać swój trading w dzienniku.
Prostota jest trudniejsza od komplikacji: trzeba się ciężko napracować nad wydobyciem czystej myśli.
- kwiatkowskiFOREX
Witam na forum Comparic. Trochę późno tu zawitałem, ale lepiej późno niż wcale. Widzę większość znajomych z fejsa już tu jest.