Czy UE jest normalna ?

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wojtek_ea
Maniak Forex
Lat na Forex: 7
Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty
Kontakt:

Czy UE jest normalna ?

wtorek 18 wrz 2012, 15:54

Pośród dziesiątek bzdur o jakich codziennie czytamy i jakie funduje nam UE dziś rzuciła mnie na kolana ta"

http://moto.wp.pl/kat,55194,title,To-ko ... omosc.html

Pozdrawiam
Wojtek

Awatar użytkownika
esco
Gaduła

Re: Czy UE jest normalna ?

środa 19 wrz 2012, 16:17

Nie wiem czy normalna ale jak tak dalej pójdzie to będzie w pełni "znormalizowana".
"Anyone who believes in indefinite growth in anything physical, on
a physically finite planet, is either mad - or an economist." - Kenneth Ewart Boulding

no avatar
macierewicz
Gaduła

czwartek 20 wrz 2012, 09:06

Paranoja...
"...nie pytaj mnie kto , z zarządzających NBP ,czy zarządzających funduszami leczy się na to,ponieważ są to rzeczy intymne i NIGDY ich nie ujawnię !!!," - zz

Awatar użytkownika
esco
Gaduła

środa 26 wrz 2012, 06:44

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/klaus-o ... omosc.html

Klaus opisał również swoje wrażenia i zdumienie, jakie wywarła na nim wizyta we Włoszech, którą złożył w ubiegłym tygodniu. Jak mówi, zetknął się z "destruktywną mentalnością" tamtejszych polityków, którzy wykorzystują kryzys strefy euro do tego, by - twierdzi - uciec od odpowiedzialności za rządzenie krajem.

Jak relacjonuje, wielu czołowych włoskich polityków "wyrażało pogląd, że należy koniecznie przekazać uprawnienia z Włoch do Brukseli".
"Anyone who believes in indefinite growth in anything physical, on
a physically finite planet, is either mad - or an economist." - Kenneth Ewart Boulding

ODPOWIEDZ