hahaha dobrze napisane.Nie zaglądałem tu bo to ostatni temat na jaki mogę się wypowiadać,ale doskonale to napisałeś.Po prostu inna odmiana sieci kontaktów ;-)jasonbourne pisze: Poznałem zadziwiająco dużo bardzo ciekawych kobiet na wysokich stanowiskach, dwie dyrektorki, kilka bizneswomen, kilka menedżerek wysokiego szczebla. I nie ma się co oszukiwać, takie znajomości procentują później realnymi korzyściami zawodowymi. Największym minusem związanym z portalami randkowymi były zdecydowanie rachunki za telefon. Miałem i wciąż w sumie mam tyle różnych numerów telefonów, że musiałem przejść na abonament no-limit, bo rachunki za komórkę były kosmiczne.
ponoć ten król już jest mocno chorowity,Szwajcar pisze:jasonbourne
A jak oceniasz dziewczynki Dana Bilzeriana-króla Pokera?
Lepsze polskie dziuńki czy te z USA???
Myślałem, że w PL to raczej w onetowskiej Sympatii ?jasonbourne pisze:Aby mieć bujne życie erotyczne, wcale nie trzeba dużo zarabiać.
Wystarczy konto na Badoo.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=ihT94c9_LrA
Nie naciskały Cię na stały związek ?jasonbourne pisze:fibo-oscylator pisze:a zdarzały się sytuacje ze znajomościami internetowymi, że w realu uciekaliściez randki bo ona okazała się być nie taka jak w necie czy to z wyglądu czy po rozmowie z charakteru ??
Zasadniczo w ciągu ostatnich dwóch poznałem w internecie (tzn. umówiłem się z nimi i spotkałem) ok 100 kobiet. Jakie wrażenia? Ogólnie bardzo pozytywne. Co prawda ciężko znaleźć miłość życia, ale jak kogoś interesuje przede wszystkim przygodny seks, to będzie miał używanie do oporu. Nie ma się co oszukiwać, większość (zarówno mężczyzn jak i kobiet) po to zakłada konta na portalach randkowych. Poznałem zadziwiająco dużo bardzo ciekawych kobiet na wysokich stanowiskach, dwie dyrektorki, kilka bizneswomen, kilka menedżerek wysokiego szczebla. I nie ma się co oszukiwać, takie znajomości procentują później realnymi korzyściami zawodowymi.
Na Sympatii też mam konto, ale Badoo jest lepsze. Tyle, że jest taka zasada, że Badoo jest raczej na seks, a Sympatia na związek.fibo-oscylator pisze:Myślałem, że w PL to raczej w onetowskiej Sympatii ?
To raczej mężczyźni robią takie chore akcje, że dziuńka mówi "nie", nie chce się spotykać, a łosiu do niej dzwoni, marudzi, i w ogóle zachowuje się jak desperat, i tylko wzmacnia w niej poczucie, aby następnym razem lepiej przemyślała sprawę komu dawać numer telefonu. Kobiety generalnie tak się nie zachowują.fibo-oscylator pisze:Nie naciskały Cię na stały związek ?Jakieś kobiece zemsty w necie czy realu były ?
jakie jeszcze portale poleciłbyś ?jasonbourne pisze:Na Sympatii też mam konto, ale Badoo jest lepsze. Tyle, że jest taka zasada, że Badoo jest raczej na seks, a Sympatia na związek.fibo-oscylator pisze:Myślałem, że w PL to raczej w onetowskiej Sympatii ?
To raczej mężczyźni robią takie chore akcje, że dziuńka mówi "nie", nie chce się spotykać, a łosiu do niej dzwoni, marudzi, i w ogóle zachowuje się jak desperat, i tylko wzmacnia w niej poczucie, aby następnym razem lepiej przemyślała sprawę komu dawać numer telefonu. Kobiety generalnie tak się nie zachowują.fibo-oscylator pisze:Nie naciskały Cię na stały związek ?Jakieś kobiece zemsty w necie czy realu były ?
Poza tym, większość ludzi w necie, również kobiet, szuka w necie seksu, w mniejszym stopniu związku. Tak po prostu jest. Niektórzy nawet grają w otwarte karty, zaznaczają opcję "jestem w związku", "jestem mężatką", aby druga strona wiedziała jaka jest sytuacja, czego można oczekiwać a czego nie.
Badoo i Sympatia w zupełności wystarczą. Jeżeli masz czas, ochotę i wiesz jak rozmawiać z kobietami, możesz mieć codziennie randkę z inną kobietą, albo nawet kilka dziennie, bo i o takich akcjach słyszałem.fibo-oscylator pisze:jakie jeszcze portale poleciłbyś ?
może kiedyś skorzystam
tu znalazłem jakieś zestawienie
http://www.top10portalerandkowe.pl/?gcl ... tAodBG8Aow
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości