Uwaga Ikei Bakterie coli w ciastach z Ikei
Uwaga Ikei Bakterie coli w ciastach z Ikei
Służby sanitarne w Chinach skonfiskowały prawie dwie tony czekoladowego ciasta sprowadzonego ze Szwecji dla koncernu Ikea. Powodem było wykrycie wysokiego stężenia bakterii, które zwykle znajduje się w ludzkich odchodach.
http://finanse.wp.pl/kat,104128,title,B ... omosc.html
Myślę że trzeba wracać do korzeni i tam szukać rozwiązań....
Pozdrawiam.
http://finanse.wp.pl/kat,104128,title,B ... omosc.html
Myślę że trzeba wracać do korzeni i tam szukać rozwiązań....
Pozdrawiam.
- macierewicz
- Gaduła
Re: Uwaga Ikei Bakterie coli w ciastach z Ikei
To jednak Chiny nie sa juz dobre? CFTC by to ciasto wyregulowalo jak trzeba, prawda?
"...nie pytaj mnie kto , z zarządzających NBP ,czy zarządzających funduszami leczy się na to,ponieważ są to rzeczy intymne i NIGDY ich nie ujawnię !!!," - zz
macierwicz,czy Ty jesteś obciążony genetycznie...?macierewicz pisze:To jednak Chiny nie sa juz dobre? CFTC by to ciasto wyregulowalo jak trzeba, prawda?
Przeczytaj to jeszcze raz...
zzz a co nas ciasto na drugim krańcu świata obchodzi?
Takie bzdety non stop wklejasz, że cycki opadają
Jaki to ma sens? Zajmij się czymś człowieku, zamiast robić śmietnik. Kup sobie chomika albo nie wiem co. Jak ktoś chce poczytać oneta to se poczyta na onetach... Po jakiego grzyba to wszystko?
Takie bzdety non stop wklejasz, że cycki opadają

Jaki to ma sens? Zajmij się czymś człowieku, zamiast robić śmietnik. Kup sobie chomika albo nie wiem co. Jak ktoś chce poczytać oneta to se poczyta na onetach... Po jakiego grzyba to wszystko?
The Winner Takes It All
Jest to dział na każdy temat?.
Jest.
Jest potencjalne ostrzeżenie?.
Jest.
Szwecja słynie z najczyszczej żywności ?.
Słynie.
Jest sugerowanie aby próbować wrócić do korzeni zdrowej żywności,itp/ ubój gosdpodarczy,koszerny itp./
Jest,
czy ja każę lub przymuszam do czytania moich postów?
Nie !!!.
Sugerowałem któremuś z Was aby zanim się wypowiecie ,poczytalibyście to z 10 tyś. razy?
Sugerowałem !!!.
Pozdrawiam.
PS,sugerowałem któremuś z Was aby zanim się wypowiecie ,poczytalibyście to z 10 tyś. razy?
Jest.
Jest potencjalne ostrzeżenie?.
Jest.
Szwecja słynie z najczyszczej żywności ?.
Słynie.
Jest sugerowanie aby próbować wrócić do korzeni zdrowej żywności,itp/ ubój gosdpodarczy,koszerny itp./
Jest,
czy ja każę lub przymuszam do czytania moich postów?
Nie !!!.
Sugerowałem któremuś z Was aby zanim się wypowiecie ,poczytalibyście to z 10 tyś. razy?
Sugerowałem !!!.
Pozdrawiam.
PS,sugerowałem któremuś z Was aby zanim się wypowiecie ,poczytalibyście to z 10 tyś. razy?
- Terminator
- Maniak Forex
- Lat na Forex: 5
- Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty
Bo wiesz wdfx, zzz to jest Alkoholik przede wszystkim i na to należy brać poprawkę. Siedzi na tej emeryturze sam i pije, kiedyś coś tam przeczytał na bankierze o finansach i się wkręcił. I teraz na alkoholowej fazie bredzi o jakiś błędach w protraderze o 27 wskaźnikach których używa na mt4 do wykrywania trendu. Wszystko to na demo. Kiedyś czytał o bananowej giełdzie i o przekrętach jakie tam mają miejsce, ale sam nigdy w życiu żadnych akcji nie kupił Żadnego kapitału własnego nie zainwestował. Podłapał ten nieszczęsny forex, bo tutaj więcej ludzi się tym interesuję i chętnie(tak myśli) wejdą z nim w nic nie wartą pijacką polemikę. Olej tego typa. Aż dziwie się że nie dostał tutaj bana jak na pierwszym forum.
- macierewicz
- Gaduła
Nie myslalem, ze doczekam czasow, gdy ktos poprze mnie w mojej krucjacie.... Widac kazdy ma swoja granice wytrzymalosci materialu. Wzruszylem sie...
PS. Uboj koszerny ma olbrzymi wplyw na kupe w ciescie :D
PS. Uboj koszerny ma olbrzymi wplyw na kupe w ciescie :D
"...nie pytaj mnie kto , z zarządzających NBP ,czy zarządzających funduszami leczy się na to,ponieważ są to rzeczy intymne i NIGDY ich nie ujawnię !!!," - zz
- Terminator
- Maniak Forex
Post może i ładny ale co dalej?
Ktoś musi pisać na forum w końcu. Ostatnio zauważyłem wysyp moderatorów sub-forum. Straszne. Każdy się kamufluje ze swoją wiedzą 

Sugerowałem.zzz pisze:
Macie wyniki z ostatnich dziesięciu lat pod CFTC aby podskakiwać ?.
Nie ?,to spadać na drzewo.
Podyskutujemy jak takie osiągnięcia pokażecie.
Z mojej strony koniec....

- Terminator
- Maniak Forex
To tak jakby przyznanie się. Koniec puk puk !pukpuk!
- Dagu
- Moderator Sub-Forum
- Lat na Forex: 1
Raczej skupiaja wokol siebie ludzie zainteresowanych konkretnym tematem i podejsciem do tradinguTerminator pisze:Post może i ładny ale co dalej?Ktoś musi pisać na forum w końcu. Ostatnio zauważyłem wysyp moderatorów sub-forum. Straszne. Każdy się kamufluje ze swoją wiedzą
copyright© by Dagu, All rights reserved
Szkolenia Forex | Tanio | Rzetelnie | Gwarancja Zyskow | Ogromne Zarobki do 250 tys. juz przy kapitale 1 000 zl
Koszt szkolenia JEDYNE 247 zl SPRAWDZ SAM http://piv.pivpiv.dk/
Szkolenia Forex | Tanio | Rzetelnie | Gwarancja Zyskow | Ogromne Zarobki do 250 tys. juz przy kapitale 1 000 zl
- wojtek_ea
- Maniak Forex
- Lat na Forex: 7
- Kontakt:
Jak to co dalej - Protest obywatelski ! - JA od dziś bojkotuje jedzenie i restauracje z Ikea.Terminator pisze:Post może i ładny ale co dalej?
Pójdę dalej - nie kupię tam także żadnych mebli w tym półroczu. Zamiast tego kupię meble w polskiej firmie Bodzio.

PS.
To dział na forum "Na każdy temat" więc jest OK
Największe ograniczenie zysków Tradera tkwi w jego umyśle.
Problem w tym, że usiłujesz anektować wszystkie linki jakie ci monitor wyświetla. Każdy ma jakieś subskrypcje kanały rss lub inne metody dostępu to informacji. Jedyny problem polega na tym, aby oddzielić ziarno od plew. Niemniej jednak są to informacje w pełni jawne i ogólnie dostępne, więc nie wiedzę sensu tego co robisz. Pomijam czytanie tego raz czy 10 tyś razy, bo większość twoich news'ów mieści w kategorii dla gospodyń domowych.zzz pisze:Sugerowałem któremuś z Was aby zanim się wypowiecie ,poczytalibyście to z 10 tyś. razy?
PS tęsknisz za dawnymi czasami? bawisz się w Ministerstwo Propagandy i Oświecenia Publicznego?
The Winner Takes It All
Wojtku, nie zrozumiałeś mnie.wojtek_ea pisze:Jak to co dalej - Protest obywatelski ! - JA od dziś bojkotuje jedzenie i restauracje z Ikea.Terminator pisze:Post może i ładny ale co dalej?
Pójdę dalej - nie kupię tam także żadnych mebli w tym półroczu. Zamiast tego kupię meble w polskiej firmie Bodzio.Oj pójdzie im w pięty, pewnie zbankrutują ....
PS.
To dział na forum "Na każdy temat" więc jest OK
Co najbardziej bulwersujące, feralny zakład produkcyjny znajduje się na liście tzw. zakładów zatwierdzonych, czyli powinien spełniać najwyższe standardy bezpieczeństwa weterynaryjnego. Jest on również zdobywcą wielu certyfikatów i nagród.
Jeden z dużych zakładów mięsnych w Polsce do swoich nowych produktów dodawał mięso wycofane wcześniej ze sklepów - ujawnili dziennikarze programu "Uwaga! TVN". Proceder trwał od lat. Wędliny i mięso trafiały na rynek w Polsce, a także do Wielkiej Brytanii, Irlandii, Niemiec i Litwy. Firma wygrywała również przetargi na dostarczanie mięsa dla polskiej armii.
Cały udziec świński uwędzony, upieczony, w zeszłym tygodniu stał na magazynie. Owinęli go folią, w środku była woda, zrobił się grzyb taki biały. Umyli to, podgrzali i jest jak śwież
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/uwaga-tv ... omosc.html
Mnie raczej chodziło w tym wątku o powrocie do zdrowej żywności,ekologicznej żywności,uboju gospodarczym// sam zacznę z tego korzystać//,można też korzystać jak toś to ma sprawdzone koszernej żywności.
Pozdrawiam.
Wow i to wszystko w tym artykule wyczytałeś za 10tys razem? No jestem pod wrażeniem wytropiłeś cała siatkę powiązań i nadużyć za sprawą rzeczonego artykułu z ike w ChRL
Od tej pory już wszystko będzie dobrze, opisałeś to na forum nie będzie więcej przekrętów 
Zabijanie w rytualny sposób, na zapleczu w ike na tekturowym stoliku...
zzz powrócił do korzeni wrzucił dietę koszerną, ciekawe co na to zebry?
PS Ja bym rozszerzył ten protest jeszcze przeciwko uprawie marchewki. Przecież wyrywając marchewkę z ziemi to ją boli. A jeszcze trzeba ją zamordować gryząc lub gotując
A tak na poważnie, jak nie chcesz jeść śmieci to nie idziesz tam gdzie sprzedają śmieci proste. Od dawna wiadomo wędliny słodycze napoje kolorowe = trucizna. Ameryki nie odkryłeś.

Zabijanie w rytualny sposób, na zapleczu w ike na tekturowym stoliku...

zzz powrócił do korzeni wrzucił dietę koszerną, ciekawe co na to zebry?
PS Ja bym rozszerzył ten protest jeszcze przeciwko uprawie marchewki. Przecież wyrywając marchewkę z ziemi to ją boli. A jeszcze trzeba ją zamordować gryząc lub gotując

A tak na poważnie, jak nie chcesz jeść śmieci to nie idziesz tam gdzie sprzedają śmieci proste. Od dawna wiadomo wędliny słodycze napoje kolorowe = trucizna. Ameryki nie odkryłeś.
The Winner Takes It All
- wojtek_ea
- Maniak Forex
- Lat na Forex: 7
- Kontakt:
Skarbówka zarzuca sieć. Polacy pod lupą Rostowskiego
Cytuje za: http://www.sfora.biz/Skarbowka-zarzuca- ... ego-a53442
Resort finansów chce mieć dostęp do szczegółowych informacji o wpływach i obciążaniu rachunków, włącznie z danymi o nadawcach i odbiorcach oraz tytułach przekazów - zapowiada dziennik.pl.
MF ma uzyskać informacje o obrotach i stanie rachunków bankowych każdego podatnika, także o pełnomocnictwach do dysponowania takimi rachunkami. Ponadto fiskus poznałby wysokość spłat udzielonych podatnikowi pożyczek i kredytów.
Projekt nowelizacji ordynacji podatkowej przygotowany przez Ministerstwo
Wreszcie, MF planuje klauzulę przeciwko unikaniu opodatkowania. Mogliby tego próbować np. podatnicy przeprowadzający transakcje związane ze sprzedażą nieruchomości.
Dzięki niej skarbówka będzie mogła określić zobowiązanie podatkowe w odpowiedniej wysokości za każdym razem, gdy stwierdzi, że podatnik dokonał transakcji bez jakiegokolwiek uzasadnienia biznesowego, a jej jedynym celem było uzyskanie korzyści podatkowej (uniknięcie zapłaty daniny czy obniżenie jej wysokości) - wyjaśnia serwis.
------------------
Przypominam, że w tym roku być może ruszy już wymiana informacji Bankowych o podatnikach wewnątrz UE. Szwajcaria też już nie jest bezpieczną i stabilną oraz dyskretną przystanią.
Osobom, które mają jakieś nieudokumentowane zapasy pozostaje już tylko wycieczka w rejon Pacyfiku lub do pełnych rajów lub Bank Ziemski i płatności gotówkowe i to też w ograniczonym zakresie bo będzie jak w UK gdzie gotówką za cześć rzeczy po prostu nie można zapłacić.
Cytuje za: http://www.sfora.biz/Skarbowka-zarzuca- ... ego-a53442
Resort finansów chce mieć dostęp do szczegółowych informacji o wpływach i obciążaniu rachunków, włącznie z danymi o nadawcach i odbiorcach oraz tytułach przekazów - zapowiada dziennik.pl.
MF ma uzyskać informacje o obrotach i stanie rachunków bankowych każdego podatnika, także o pełnomocnictwach do dysponowania takimi rachunkami. Ponadto fiskus poznałby wysokość spłat udzielonych podatnikowi pożyczek i kredytów.
Projekt nowelizacji ordynacji podatkowej przygotowany przez Ministerstwo
Finansów przewiduje ok. 130 zmian w przepisach.
Najważniejsza z nich to właśnie zwiększenie dostępu do tajemnicy bankowej. W praktyce oznacza to, że fiskus pozna dane nadawców przelewów.Wreszcie, MF planuje klauzulę przeciwko unikaniu opodatkowania. Mogliby tego próbować np. podatnicy przeprowadzający transakcje związane ze sprzedażą nieruchomości.
Dzięki niej skarbówka będzie mogła określić zobowiązanie podatkowe w odpowiedniej wysokości za każdym razem, gdy stwierdzi, że podatnik dokonał transakcji bez jakiegokolwiek uzasadnienia biznesowego, a jej jedynym celem było uzyskanie korzyści podatkowej (uniknięcie zapłaty daniny czy obniżenie jej wysokości) - wyjaśnia serwis.
------------------
Przypominam, że w tym roku być może ruszy już wymiana informacji Bankowych o podatnikach wewnątrz UE. Szwajcaria też już nie jest bezpieczną i stabilną oraz dyskretną przystanią.
Osobom, które mają jakieś nieudokumentowane zapasy pozostaje już tylko wycieczka w rejon Pacyfiku lub do pełnych rajów lub Bank Ziemski i płatności gotówkowe i to też w ograniczonym zakresie bo będzie jak w UK gdzie gotówką za cześć rzeczy po prostu nie można zapłacić.
Największe ograniczenie zysków Tradera tkwi w jego umyśle.
- Dagu
- Moderator Sub-Forum
- Lat na Forex: 1
Jeszcze troche i do tylkow nam zajrza
zeby sprawdzic czy odprowadzmy przpisowa ilosc gazow zgodnych dyrektywa UE
zeby sprawdzic czy odprowadzmy przpisowa ilosc gazow zgodnych dyrektywa UE
copyright© by Dagu, All rights reserved