Ale na skype go nie ma, a zawsze od szóstej punkt był(sam zainstalowałem to po paru miechach przerwy ale to inna sprawa) z tym swoim kaszlem nikotynowym

edytowałem to parę razy więc lepiej się upewnić czy to tekst końcowy.
Terminator pisze:Gram nockę w grze, jest duża obrona wiosek i trzeba było poświęcić noc by ratować te kilka miesięcy - od połowy marca - pracy! Tyle a że na zmęczeniu tak piszę o to inna sprawa. :D Napisałem że jak by co można cancel
Terminator pisze:Jasne. To jest gra zespołowa i wymaga poświęceń, szczególnie na tym etapie gry. Coś jak front, w polu musisz współdziałać aby żyć. Tyle ciekawych ludzi, różne narodowości, Ruscy ze swoimi skryptami, haha. Ale tylko zaufani ludzie! Tu jest ten problem że jest dużo szpiegów i trzeba mieć ograniczone zaufanie. To jest prawie jak fx. Nic nie jest takie jakie się wydaje na pierwszy rzut okay. Zawsze są jakieś wątpliwości. Ale ciężka praca daje efekty i szkoda żeby tyle czasu poszło na marne bo ktoś nagle sobie odpuszcza i jedzie na wakacje nikomu nic nie mówiąc. Zgrany team i tylko tyle a dobra zabawa gwarantowana... jak ktoś gra to niech napiszę, bo tworzymy sojusz na ts2 tylko Ci którzy chcą faktycznie :D
A.. nie masz kontaktu do Zbyszka?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość