Zostały już tylko 2 pozycje 3 i 7.GoldWolf pisze:Mam do oddania kilka książek o tematyce giełdowej. Jeśli ktoś będzie chciał za nie zapłacić nie będę się wzbraniał ;-).
3. Postawy Spekulacji - Thomas N. Bulkowski
7. Psychologia Rynków Finansowych - Tony Plummer
Bazarek - czyli Kupię / Sprzedam / Zamienię
- GoldWolf
- Stały Bywalec
- Lat na Forex: 5
- Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty
Re: Bazarek - czyli Kupię / Sprzedam / Zamienię
Do sprzedania mam 5 monitorów DELL, bardzo mało używane, kupione rok temu. Sprzedam na sztuki lub całą 5kę od razu. Najlepiej wpaść osobiście, obejrzeć. Możliwy odbiór w Trójmieście. Mogę również wysłać. Zdjęcia w ogłoszeniu:
http://olx.pl/oferta/sprzedam-monitory- ... fzJNX.html
http://olx.pl/oferta/sprzedam-monitory- ... fzJNX.html
- Tomasz-20021
- Główny Moderator
poczekaj az cena pojdzie przeciwko - bedziesz mial na czym odreagowac
"Panie Edison, dlaczego nie rezygnuje pan po 5000 porażek?”, Edison: „Młody człowieku, nie rozumie pan, to nie porażka. Znalazłem tylko 5000 sposobów, które nie działają. Dzięki czemu jestem o 5000 prób bliżej rozwiązania”.
Kupię: "Analiza Techniczna Rynków Finansowych" - John J. Murphy w dobrym stanie i rozsądnej cenie .
- JAREK67
- Pasjonat Forex
- Lat na Forex: 11
Do sprzedania Iphone 6s 32 GB
Nówka sztuka, nie otwierana.
Nówka sztuka, nie otwierana.
Manipulator, co to takiego? Tutaj dowiesz się wszystkiego.
Ja chętnie kupię mieszkanie w Poznaniu. Ktoś? Coś?
farba inoa to trwały efekt i bezpieczne włosy.
- suskamagda
witam serdecznie,
poszukuję odbyć szkolenia iso 9001. Najlepiej we wrocławiu lub jego okolicach. Szkolenia potrzebne do pracy - podwyższanie kwalifikacji.
ktos ma jakies propozycje kto dobrze z tego szkoli?
z gory dzieki
magda suska
poszukuję odbyć szkolenia iso 9001. Najlepiej we wrocławiu lub jego okolicach. Szkolenia potrzebne do pracy - podwyższanie kwalifikacji.
ktos ma jakies propozycje kto dobrze z tego szkoli?
z gory dzieki
magda suska
Wycieczki krajowe i zagraniczne - Arko-Travel http://www.arko-travel.pl/. Wyjazdy dla klientów indywidualnych, szkół, firm, stowarzyszeń i innych grup zorganizowanych.
- Korneliusz
- Kontakt:
Re: Sprzedam mieszkanie 2-pokojowe w Kowarach
Parter? Masakra tam mieszkać, nie wyobrażam sobieferdzio pisze: ↑wtorek 26 sty 2016, 11:10Sprzedam mieszkanie położone na parterze w czteropiętrowym bloku o powierzchni 53 m2 składające się z dwóch przestronnych pokoi, kuchni i łazienki wraz z przynależną piwnicą i bardzo dużym balkonem. Przy bloku plac zabaw oraz parking z zamykaną bramą wjazdową. Super lokalizacja nieruchomości. W okolicy przedszkole, szkoła, bank, sklepy, przystanek komunikacji miejskiej
Mieszkanie bez pośredników Kowary
Ja to mogę wam polecić produkt który ostatnio zakupiłam czyli czajnik elektryczny 24V teraz mogę w trasie wypić swoją ulubioną kawkę. Jeśli lubicie dużo podróżować to taki gadżet na pewno wam się przyda. Polecam zakupić sobie taki czajnik to świetna sprawa.