Cześć,
zadzwonił do mnie właściciel pizzerii (zupełnie niezorientowany w zagadnieniach bhp) i poprosił o pomoc. Ma kontrolę PIP (donos) - pani ma przyjść jutro. Miesiąc temu przyjął stażystę, który oczywiście nie posiada szkoleń, badań chyba również nie. Z tego co się zorientowałem, to właściciel kupił kilka instrukcji i znaków bhp i rozwiesił na czuja - ot całe bhp w pizzerii. Od czego byście zaczęli żeby przygotować zakład na kontrolę, jakie szkolenie dla stażysty po miesiącu - wstępne?
Przygotowanie do kontroli pip
Re: Przygotowanie do kontroli pip
Umowa na świadczenie obsługi BHP. Zrobić szk. wst. BHP z aktualna datą. Kolejne dokumenty orz itp. zacząć tworzyć. A pracodawca niech okaże skruchę i zapewni PIP, że dopełni obowiązków BHP wobec miejsca pracy i pracowników. Nic nie robić z wsteczna datą.
W firmie powinny być równiez odpowiednie czytelne oznaczenia:
https://tioman.pl/produkty/znaki-aktywn ... a-drogowa/
Polecam kontakt z nimi. W firmie mozna zamówić roznego rodzaju znaki.
W firmie powinny być równiez odpowiednie czytelne oznaczenia:
https://tioman.pl/produkty/znaki-aktywn ... a-drogowa/
Polecam kontakt z nimi. W firmie mozna zamówić roznego rodzaju znaki.
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 42 gości