Dużo zdrowia dla małej :) and welcome back Kerimb

Pozdrawiam
Karol Marchewka
Witaj Kerimb :)kerimb pisze:Witam i PRZEPRASZAM Wszystkich byc moze zawiedzionych :)
Mialem troche problemow z moja jeszcze nienarodzona kolejna coreczka, pociecha. Nie da sie opisac tego stresu. FX to przy tym ot taki sobie pikus. Wczoraj dowiedzialem sie ze wszystko bedzie OK. Jestem tak nabuzowany energia ze przerzucil bym konia przez plot.
Pogubilem sie deko wiec moja goraca prosba: podajcie prosze tutaj w watku kto dostal zaproszenie do grupy zamknietej, kto jest ale z prawami tylko do odczytu, kto czeka na dolaczenie i wszelkie uwagi. Postaram sie to jak najszybciej wyprowadzic na prosta. Dzieki!
Darz bor!
Podejrzewam, że jest to jeden z czynników wpływających na decyzję Kerimba o przyznaniu komuś dostępu do subforum.Akhh pisze:Panowie swoją drogą może częściej się też na forum wypowiadajcie ;)
DonForex pisze:Podejrzewam, że jest to jeden z czynników wpływających na decyzję Kerimba o przyznaniu komuś dostępu do subforum.Akhh pisze:Panowie swoją drogą może częściej się też na forum wypowiadajcie ;)
Niestety zarejestrowałem się na tym forum niedawno tylko i wyłącznie po to, żeby poczytać Kerimba (nie miałem tego szczęścia, żeby śledzić popularne wątki Kerimba na nawi, mam jakieś pojedyncze posty powklejane w worda, które z resztą bardzo mi pomogły w moim tradingu)). Dowiedziałem się o tym "tajemniczym" wątku na nawi - tam jestem od dawna i częściej się udzielam.
Przeglądam te forum ale na siłę przecież też nie będę nabijał postów w wątkach, które mnie nie interesują :)
Z kolei ten wątek już jest prawie nieaktywny więc wiadomo... mam nadzieję, że będzie mi dane otrzmać dostęp... może przynajmniej na próbę, żeby inni przekonali się, że nie mam zamiaru być cichym obserwatorem :)
Pozdrawiam,
Tomek
No to miejmy nadzieję, że Mirek pozytywnie rozpatrzy nasze prośby :)sebgo pisze: Hej
jestem w podobnej sytuacji co Tomek i myślę że po przyłączeniu do grupy nie byłbym tylko darmozjadem i mógłbym wnieść do grupy dużo pozytywów
pozdrawiam
Sebastian
Brzmi poetycko :P ale chyba odniosłeś się do tego co się zdarzyło w nocy ?kerimb pisze:Ze środka fala nadchodzi - być gotowym należy ...
Mnie :Dkerimb pisze:Poszla prosba do Wojtka o zmiane praw do subforum. Kogo jeszcze nie ma?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości