Mam dosyć utarczek zawistnych pajaców. Mam dosyć czytania maili pokaż, daj, nie da się, czy na FX można zarabiać, to niemożliwe, nie da się itd itd ... Wystarczy! Zaczynamy od 100 USD a mamy do dyspozycji 300 USD (1000 PLN). Ponieważ większość klepie 0,1 locisza więc będziemy startowali od tej kwoty i tej wielkości orderu. Moje zlecenia będą kopiowane na inne konto gdzie będę inwestował większą wartością pozycji. Wszystkie pozycje jakie zajmuję będą podawane w kilka sekund po ich zajęciu. Będą posiadały poziom wejścia jak również poziom SL. Wartość TP nie będzie podawana ze względu na maksymalizację zysków. Do osiągnięcia celu potrzebujemy średnio 20 pipsów na + dziennie. Po zdjęciu pozycji w dzienniku pojawi się informacja oraz screen ilustrujący dane zlecenie na wykresie. Inwestycji nie będzie dzień w dzień ale zawsze kiedy będę inwestował taka informacja pojawi się na forum w dzienniku. Ze względów formalnych (wiadomo dlaczego - nie jestem DI i nie mam uprawnień) wszelkie informacje nie będą nigdy stanowiły żadnej rekomendacji itd a wszelkie zajmowane pozycje na rachunkach każdy zajmuje na własną odpowiedzialność.
Życzmy sobie dobrej zabawy ...