Do rzeczy:
Dziennik zakładam z nadzieją analizy własnych decyzji i chęci uzyskania od was pomocy/korekt/nakierowania

Co do tej pory zrobiłem jeśli chodzi o przygodę z opcjami binarnymi ?
-Jak już wyżej wspomniałem zaznajomiłem się z materiałami na stronce jak i na forum, w tym z "One Touch Strategy"(zapisałem się na newsletter).
-Założyłem konto demo na fxsalt i pobrałem Meta Trader 4, do tego paczkę z "Comparic Trend Follower"(korzystałem z poradnika ze stronki) Instalacja i cała reszta poszła bez problemów.
Co mam w planach ?
-Chciałbym opanować wystarczająco dobrze Meta Trader 4, zapoznać się w praktyce z "Comparic Trend Follower" i nadal czytać, obserwować, prowadzić dziennik,

-Zdobyć nieco doświadczenia i obycia korzystając z konta demo
Daję sobie tydzień na dalszą naukę i grę na demie. Później chciałbym otworzyć rachunek rzeczywisty na topoption, głównie ze względu na niski koszt zawarcia opcji, stosunkowo mały pierwszy depozyt, stopę zwrotu w przypadku opcji PUT/CALL, jak i opinię o tej platformie. To tak tytułem dalszych planów.
Będę się starał prowadzić dziennik tak dobrze jak umiem ale jakieś głębsze analizy czy konstruktywna dyskusja raczej nie wchodzą w grę biorąc pod uwagę moją wiedzę

Oczywiście liczę na waszą pomoc bo to jednak doświadczenie jest najlepszym nauczycielem

Edytka:
Chciałbym dodać, że typuję wyniki sportowe i grywam w pokera, tak że jeśli chodzi o te emocje to "pierwsza krew" jest już za mną