Spotware - cTrader

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marcin_N
Opiekun Forum
Posty: 2526
Rejestracja: wtorek 28 maja 2013, 14:16

Spotware - cTrader

sobota 12 paź 2013, 08:59

Strona firmowa
http://www.spotware.com/

Recenzja
http://www.thinkforex.com/trading-platforms/ctrader

Prezentacja na YT
http://www.youtube.com/watch?v=O7P0tHMDAw0

Zapraszam do wymiany uwag i opinii.
Pozdrawiam serdecznie!
Marcin Nowogórski
Publicysta Comparic.pl

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Moderator Forum
Posty: 827
Rejestracja: czwartek 08 mar 2012, 15:15
skype: karol_marchewka
Lat na Forex: 8
Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty
Lokalizacja: Poznań

Re: Spotware - cTrader

środa 09 kwie 2014, 12:37

Witam :)

MB Trading jako pierwszy broker w USA zaoferował platformę cTrader: http://mbtrading.com/ctrader/

Pozdrawiam
Karol Marchewka

no avatar
Rex
Posty: 5
Rejestracja: wtorek 15 lip 2014, 18:12

Re: Spotware - cTrader

czwartek 25 wrz 2014, 21:53

Czesc, coraz bardziej przekonuje sie do tej platformy. Opcja z chmura i prostota podpiecia rachunku do myfxbook rewelacja. Niestety przyzwyczajenie do MT4 robi swoje i brakuje mi kilku udogodnien. Stad pytania, moze ktos zna odpowiedzi:

1. czy jest mozliwosc przesuniecia kart z instrumentami pod wykres jak w metatrader?
2. czy mozna ustawic na pasku narzedzi przelaczanie sie pomiedzy interwalami? Lub chocby ustawic do tego skroty klawiszowe?

Awatar użytkownika
MaRCHeW
Moderator Forum
Posty: 827
Rejestracja: czwartek 08 mar 2012, 15:15
skype: karol_marchewka
Lat na Forex: 8
Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty
Lokalizacja: Poznań

Re: Spotware - cTrader

piątek 26 wrz 2014, 07:33

Witam :)
Rex pisze:1. czy jest mozliwosc przesuniecia kart z instrumentami pod wykres jak w metatrader? ?
Tak, opcja Detach Chart w menu kontekstowym, ale lepiej używać Layout lub Workspaces, wtedy lepiej skonfigurujesz sobie platformę.
Rex pisze:2. czy mozna ustawic na pasku narzedzi przelaczanie sie pomiedzy interwalami? Lub chocby ustawic do tego skroty klawiszowe?
Nie ma takiej możliwości, ale możesz przeglądnąć zgłoszenia na stronie http://vote.spotware.com/forums/229166- ... -and-calgo
Być może ktoś już zgłosił taki feature, a jeśli nie to samemu możesz zgłosić taką funkcjonalność.

Pozdrawiam
Karol Marchewka

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość