Nazywam się Marcin Nowogórski, współpracuję z portalem Comparic i od wczoraj objąłem pieczę nad Forum. Decyzja ta wynika z mojej wizji odnośnie przyszłości forum, która okazała się bardzo zbliżona z wizją Marcina "Akhh" Wenusa - założyciela portalu.
Zapewne już zauważyliście pewne zmiany. Będą one wprowadzane stosunkowo powoli, jednak zapewniam, że pomysłów jest wiele.
Podstawą wizji mojej i właściciela jest wyjście do użytkowników i niekomercjalizowanie forum. Wasz głos liczy się dla nas bardzo, stąd regularnie będą pojawiały się tematy odnośnie przyszłości forum. Liczę, że w tematach tych pojawią się Wasze wypowiedzi, opinie, propozycje, konstruktywna krytyka.
Aktualnie zapoznaję się z forum i jego mechanizmami. Wszelkie uwagi i propozycje na tym etapie są mile widziane w temacie o rozwoju:
Rozwój forum oraz portalu Comparic
Zdaję sobie sprawę, że temat administracji i zmian to nie jest Wasz ulubiony temat i nie dla niego wchodzicie na forum o inwestowaniu, dlatego zapewniam, że frontalne położenie tego działu jest jedynie tymczasowe, ma na celu zwrócić Waszą uwagę na zmiany na forum jedynie w tym najbardziej dynamicznym okresie.
Mam nadzieję, że będzie Wam tu dobrze!