Komunikaty na Temat pracy forum.
Re: Komunikaty na Temat pracy forum.
Witam Tomasza (Tomasz-20021) w gronie moderatorów forum. Ponieważ wykazał się komunikatywnością, sumiennością i kulturą osobistą podczas bezinteresownego 'zarządzania' działem o Mundialu 2014, zaproponowałem mu pozycję moderatora na forum. Mam nadzieję, że przysłuży się dobrze naszej społeczności.
- Tomasz-20021
- Główny Moderator
Nie postaram sie zawiesc :D
"Panie Edison, dlaczego nie rezygnuje pan po 5000 porażek?”, Edison: „Młody człowieku, nie rozumie pan, to nie porażka. Znalazłem tylko 5000 sposobów, które nie działają. Dzięki czemu jestem o 5000 prób bliżej rozwiązania”.
- akhh
- Moderator Forum
- Lat na Forex: 12
- Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty
- Kontakt:
Witamy ;)
- MaRCHeW
- Moderator Forum
- Lat na Forex: 8
- Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty
Powitać
Pozdrawiam
Karol Marchewka

Pozdrawiam
Karol Marchewka
Uwaga! W związku ze wzmożoną aktywnością SPAM-botów na forum, tymczasowo została wprowadzona opcja aktywacji wszystkich nowych kont ręcznie przez administratora. Dopóki dział IT nie wprowadzi nowych zabezpieczeń, rejestracja będzie wymagała ingerencji administracji.
W celu przyspieszenia aktywacji konta można wysłać e-mail na adres: marcin.nowogorski@comparic.pl zawierający tytuł: prośba o aktywację oraz nazwę użytkownika w treści.
Przepraszamy za utrudnienia!
W celu przyspieszenia aktywacji konta można wysłać e-mail na adres: marcin.nowogorski@comparic.pl zawierający tytuł: prośba o aktywację oraz nazwę użytkownika w treści.
Przepraszamy za utrudnienia!
Wygląda na to, że boty nie są w stanie rozwiązać zagadkowych pytań, które dodaliśmy do formularza rejestracji i sytuacja się uspokoiła. Wracamy do poprzedniej metody aktywacji konta za pośrednictwem linku aktywacyjnego w wiadomości e-mail.
Witajcie,
Wkrótce nastąpią zmiany na forum. Planujemy przetasować nieco układ for i tematów tak, żeby był nieco prostszy, bardziej skondensowany oraz intuicyjny. Za ewentualne utrudnienia, szczególnie w momencie wprowadzania zmian, przepraszamy!
Wkrótce nastąpią zmiany na forum. Planujemy przetasować nieco układ for i tematów tak, żeby był nieco prostszy, bardziej skondensowany oraz intuicyjny. Za ewentualne utrudnienia, szczególnie w momencie wprowadzania zmian, przepraszamy!
Dyskusję moderatorów pozwoliłem sobie przenieść do wątku o wnioskach. Tutaj niech zostaną same komunikaty!
Przemeblowanie forum niemal skończone. W tym momencie pracujemy nad czatem dla forum.
Ponadto, forum zyskało nowego partnera, który wesprze nasze działania w rozwoju i rozbudowie. Plany są, a teraz pojawiły się też możliwości. Banner wstępnie miał wisieć tylko dla niezarejestrowanych użytkowników, jednak były pewne problemy z aplikacją wtyczki i na razie musi być tak, jak jest. Docelowo jednak chcielibyśmy żeby zarejestrowani użytkownicy nie musieli oglądać bannerów.
Przemeblowanie forum niemal skończone. W tym momencie pracujemy nad czatem dla forum.
Ponadto, forum zyskało nowego partnera, który wesprze nasze działania w rozwoju i rozbudowie. Plany są, a teraz pojawiły się też możliwości. Banner wstępnie miał wisieć tylko dla niezarejestrowanych użytkowników, jednak były pewne problemy z aplikacją wtyczki i na razie musi być tak, jak jest. Docelowo jednak chcielibyśmy żeby zarejestrowani użytkownicy nie musieli oglądać bannerów.
- Tomasz-20021
- Główny Moderator
a komu ten baner przeszkadza? po tygodniu - dwoch kazdy sie przyzwyczai a jesli ma to wspomoc rozwoj? Niech sobie wisi :)
"Panie Edison, dlaczego nie rezygnuje pan po 5000 porażek?”, Edison: „Młody człowieku, nie rozumie pan, to nie porażka. Znalazłem tylko 5000 sposobów, które nie działają. Dzięki czemu jestem o 5000 prób bliżej rozwiązania”.