Rynki zawsze kupują przyszłość. Jeżeli szef banku centralnego mówi o podwyżkach stóp które są główną siłą motoryczną siły waluty to o czym zaczynają myśleć te rynki?
Wheeler will also be making comments in front of a parliamentary committee from 0110GMT
Mighty Baz pisze:jesli nic sie nie zmieni na AUD/USD to wlasnie zaczelismy spadek do ok 0.8560
wyprzedaja USD, co podbija to zaraz spadek, wiec inne pary dolarowe robia wzrostowe wrazenie, ale watpie, aby ktokolwiek byl zachwycony umocnianiem sie AUD, tylko patrzec na cdn...konsola na kangurze byla juz za dlugo, 1000pips jak nic bedzie wkrotce do wyjecia.alx pisze:Ale Kangur jakoś nie chce dalej spadać. Mało tego, jakby chciał skoczyć wyżej...
mozesz to jakos uzasadnic? Bo ta szpilka o niczym ni swiadczy.Neo pisze:JEN teraz będzie się umacniał do $ i Kangurek na tym zyskiwał...
JA tam nawet wietrzę koniec spadków na tej parze...
Ruch można było przewidzieć...
Ta szpilka to uzasadnienie, na m5, teraz może się odwrócić, bo na ED opór 3220.Mighty Baz pisze:mozesz to jakos uzasadnic? Bo ta szpilka o niczym ni swiadczy.Neo pisze:JEN teraz będzie się umacniał do $ i Kangurek na tym zyskiwał...
na razie odbil sie tam gdzie powinien, wiec nie mamy zanegowanych spadkow, tylko slizgamy sie w dolalx pisze:Jeżeli Kangur po ciosie ze strony zatrudnienia nie tylko nie spadał dalej pomimo że miał do tego okazję przez przynajmniej pół dnia ale i jeszcze odbija to znaczy, że coś jest na rzeczy. Można oczywiście zwalić to na słabnącego dolara. Ale to chyba za mało - u mnie A$ maszeruje już w górę wobec wszystkich walut. Nie jest to może jakiś silny wzrost ale jednak.
wtakim razie ten wpis powinien znalezc sie tam, gdzie sa umieszczane subiektywne posty o we/wy i innych cudach na kijach. !pukpuk!Neo pisze:Ta szpilka to uzasadnienie, na m5, teraz może się odwrócić, bo na ED opór 3220.Mighty Baz pisze:mozesz to jakos uzasadnic? Bo ta szpilka o niczym ni swiadczy.Neo pisze:JEN teraz będzie się umacniał do $ i Kangurek na tym zyskiwał...
Wiadomo że zawsze gra się pod coś, to sprawa indywidualna.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości