Pierwsze spotkanie forumowe... i może kolejne
Pierwsze spotkanie forumowe... i może kolejne
Cześć wszystkim!
Chciałbym zaproponować spotkanie forumowiczów, żebyśmy mieli okazję poznać się i zintegrować trochę.
Proponowane miejsce na pierwsze spotkanie, to Kraków. Ponieważ jednak redaktorzy Comparic mieszkają w różnych miastach w Polsce, niewykluczone, że będą też inne spotkania w innych miastach.
Termin proponuję 26 lub 27 września, albo 3 lub 4 października. Czyli piątek albo sobota, ostatni weekend września albo pierwszy weekend października. Co Wy na to? Kto by się zjawił? Który dzień Wam najbardziej odpowiada?
UPDATE 9 listopada 2014
Dodaję tabelkę z miastami do pierwszego posta.
Kraków
damiantrader
andrew
T-REX
Spekulant ("może być Kraków")
Akhh też by się może zmusił, bo ma tyle do Krakowa co ja
Marcin_N
Warszawa
Akhh
Spekulant
Jarek
Kielce
Tomasz
Akhh
Dolny Śląsk
Marek
Trójmiasto
Terminator
Chciałbym zaproponować spotkanie forumowiczów, żebyśmy mieli okazję poznać się i zintegrować trochę.
Proponowane miejsce na pierwsze spotkanie, to Kraków. Ponieważ jednak redaktorzy Comparic mieszkają w różnych miastach w Polsce, niewykluczone, że będą też inne spotkania w innych miastach.
Termin proponuję 26 lub 27 września, albo 3 lub 4 października. Czyli piątek albo sobota, ostatni weekend września albo pierwszy weekend października. Co Wy na to? Kto by się zjawił? Który dzień Wam najbardziej odpowiada?
UPDATE 9 listopada 2014
Dodaję tabelkę z miastami do pierwszego posta.
Kraków
damiantrader
andrew
T-REX
Marcin_N
Warszawa
Akhh
Spekulant
Jarek
Kielce
Tomasz
Akhh
Dolny Śląsk
Marek
Trójmiasto
Terminator
- akhh
- Moderator Forum
- Lat na Forex: 12
- Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty
- Kontakt:
Re: Pierwsze spotkanie forumowe wrzesień/październik.
Ja bym wolał Warszawę bo w Krk coś Consilium robi, w Katowicach jest Investio, Trójmiasto też ma oddolną inicjatywę, a w Warszawie nic się nie dzieje.
To drugie zrobimy w Wawie . Zaproponowałem w Krakowie, bo w miarę fajnie położony, dogodny dojazd, no i południowa Polska. Dla Wawy i centralnej Polski też można później zorganizować :)
- Spekulant
- Stały Bywalec
- Lat na Forex: 10
- Kontakt:
Również wolę Warszawę, ale może być i Kraków.
- marek12578
- Gaduła
To ja zaproponuje Dolny Śląsk.
- Tomasz-20021
- Główny Moderator
Jest takie forum traderzy.pl - zajmujace sie tradingiem na betfair (gielda zakladow sportowych). Tam stawialem swoje pierwsze gieldowe kroki. Chlopaki organizuja coroczne zloty - to, ze jest super to malo powiedziane! Bylem z zona i dzieciakiem i kazdy swietnie spedzil czas. Nawet slubna nie marudzila bo jadac tam pewnie snula wizje dyskusji tylko o wykresach. Bylo ognisko, plaza, wypad na miasto, do restauracji i nawet znalazla sie chwila na dyskusje o betfair haha.
Cos takiego jest potrzebne - zupelnie inaczej spotkac sie na zywo i pogadac. Czesto sa to poczatki wiekszych przyjazni. W tym roku odpadam ale w przyszlym w okolicach wakacji bede agitowal za zorganizowaniem kilkudniowego zlotu - jeziorko, plaza, wynajete domki itd itd. Mysle o Polsce centralnej zeby kazdy mial blisko. Jest masa nawet po prlowskich kurortow (wlasnie w takim bylismy z traderzy.pl) z domkami z dykty ale to tez ma swoj urok :) Uwierzcie na slowo - po pierwszym zlocie nie bedzie zadnego nastepnego roku bez tego wydarzenia. Tu odrazu apeluje - bede potrzebowal pomocy z racji tego, ze nie mieszkam w kraju. Fajny osrodek mozna znalezc przez internet jednak zawsze warto podjechac na miejsce i sprawdzic czy zdjecia sa faktycznie prawdziwe.
Pzdr
Cos takiego jest potrzebne - zupelnie inaczej spotkac sie na zywo i pogadac. Czesto sa to poczatki wiekszych przyjazni. W tym roku odpadam ale w przyszlym w okolicach wakacji bede agitowal za zorganizowaniem kilkudniowego zlotu - jeziorko, plaza, wynajete domki itd itd. Mysle o Polsce centralnej zeby kazdy mial blisko. Jest masa nawet po prlowskich kurortow (wlasnie w takim bylismy z traderzy.pl) z domkami z dykty ale to tez ma swoj urok :) Uwierzcie na slowo - po pierwszym zlocie nie bedzie zadnego nastepnego roku bez tego wydarzenia. Tu odrazu apeluje - bede potrzebowal pomocy z racji tego, ze nie mieszkam w kraju. Fajny osrodek mozna znalezc przez internet jednak zawsze warto podjechac na miejsce i sprawdzic czy zdjecia sa faktycznie prawdziwe.
Pzdr
"Panie Edison, dlaczego nie rezygnuje pan po 5000 porażek?”, Edison: „Młody człowieku, nie rozumie pan, to nie porażka. Znalazłem tylko 5000 sposobów, które nie działają. Dzięki czemu jestem o 5000 prób bliżej rozwiązania”.
- Terminator
- Maniak Forex
- Lat na Forex: 5
Co to za oddolna inicjatywa w trójmieście Marcin? Jestem za opcją jakiegoś domku nad jeziorkiem. Nawet mogę polecić parę miejscówek na pomorzu. Sprawdzonych.
- Tomasz-20021
- Główny Moderator
odkurze nieco temat. Czy byliby jacys chetni na male spotkanie / zlot Comparic w maju przyszlego roku? Nie chodzi mi o spotkanie na konferencji w garniturach. Bardziej mysle o wynajeciu kilku domkow nad jeziorem czy w lesie, wspolne ognisko, moze jakis paintball itp? Czysty relaks - dyskusje o wykresach dozwolone :D W zaleznosci od ilosci osob i ich lokalizacji pomyslelibysmy gdzie cos takiego zorganizowac zeby dojazd byl jak najbardziej wygodny. Sa jacys chetni? Jesli tak prosze dopisywac sie do listy (wpisujcie rowniez swoja lokalizacje) - zobaczymy czy temat sie rozwinie. Pzdr
1. Tomasz-20021 (Kielce)
1. Tomasz-20021 (Kielce)
"Panie Edison, dlaczego nie rezygnuje pan po 5000 porażek?”, Edison: „Młody człowieku, nie rozumie pan, to nie porażka. Znalazłem tylko 5000 sposobów, które nie działają. Dzięki czemu jestem o 5000 prób bliżej rozwiązania”.
- akhh
- Moderator Forum
- Kontakt:
2. Akhh (Kielce)
- Bfx
- Gaduła
- Lat na Forex: 3
- Rodzaj rachunku: Rachunek demonstracyjny
Super pomysl. Pisalbym sie ale w maju mi sie dziecko rodzi. Trzymam kciuki zeby sie wam udalo.
- Tomasz-20021
- Główny Moderator
Gratuluje!!! Jak cos to pomyslcie jeszcze - uczestniczylem w dwoch porodach. Mozemy zalatwic wszystko na miejscu!. Po paru glebszych lepszego poloznego nie znajdziecie :DDDDDBfx pisze:Super pomysl. Pisalbym sie ale w maju mi sie dziecko rodzi. Trzymam kciuki zeby sie wam udalo.
A tak serio wszystkiego najlepszego dla Was i Malucha!
- Bfx
- Gaduła
- Lat na Forex: 3
- Rodzaj rachunku: Rachunek demonstracyjny
Ja przy jednym. Fajne przezycie. Dzieki :)
Na razie spotkajmy się w knajpie na piwo chociaż
Proponuję, żeby każdy wpisywał region/miasto które mu odpowiada na spotkanie i oczywiście równoznaczne jest to z pojawieniem się na ewentualnym spotkaniu. Może zrobimy cokolwiek przed świętami
1. Tomasz-20021 (Kielce)
2. Akhh (Kielce)
3. Marcin (Kraków, małopolska)
PS. Będziemy też (zespół Comparic) w Zakopanem dość licznie, 21-23 listopada jest konferencja organizowana przez SII. Jeśli ktoś z Was będzie, to fajnie byłoby się spotkać.
Proponuję, żeby każdy wpisywał region/miasto które mu odpowiada na spotkanie i oczywiście równoznaczne jest to z pojawieniem się na ewentualnym spotkaniu. Może zrobimy cokolwiek przed świętami
1. Tomasz-20021 (Kielce)
2. Akhh (Kielce)
3. Marcin (Kraków, małopolska)
PS. Będziemy też (zespół Comparic) w Zakopanem dość licznie, 21-23 listopada jest konferencja organizowana przez SII. Jeśli ktoś z Was będzie, to fajnie byłoby się spotkać.
Kraków, Zakop wstępnie spoko (nic nie obiecuję i słowa dotrzymam )
- damiantrader
- Stały Bywalec
- Lat na Forex: 5
3 Kraków .
Jestem z Chorzowa.
Jestem z Chorzowa.
Kraków super
może być Górny Śląsk :)
może być Górny Śląsk :)
Ooo, super! Powoli robi nam się ekipa :).
Kraków
damiantrader
andrew
T-REX
Marcin_N
Warszawa
Akhh
Spekulant
Jarek
Kielce
Tomasz
Akhh
Dolny Śląsk
Marek
Trójmiasto
Terminator
Kraków
damiantrader
andrew
T-REX
Marcin_N
Warszawa
Akhh
Spekulant
Jarek
Kielce
Tomasz
Akhh
Dolny Śląsk
Marek
Trójmiasto
Terminator
- akhh
- Moderator Forum
- Kontakt:
Re: Pierwsze spotkanie forumowe... i może kolejne
Tak mi pasuje realnie:
Warszawa
Kraków
Kielce wiadomo, że za małe na spotkanie większej ilości osób. Natomiast jeśli coś wynajmować to pewnie trzeba szukać czegoś w rozsądnej odległości i tutaj okolice Kielc już są dość atrakcyjne bo w promieniu 200km jest Warszawa, Kraków, Katowice, Łódź, Lublin, Rzeszów, Częstochowa itd.
Warszawa
Kraków
Kielce wiadomo, że za małe na spotkanie większej ilości osób. Natomiast jeśli coś wynajmować to pewnie trzeba szukać czegoś w rozsądnej odległości i tutaj okolice Kielc już są dość atrakcyjne bo w promieniu 200km jest Warszawa, Kraków, Katowice, Łódź, Lublin, Rzeszów, Częstochowa itd.
Re: Pierwsze spotkanie forumowe... i może kolejne
Wszystkim osobom zainteresowanym tematem integracji polecam sprawdzić Arena Mocy - paintball , gdzie znajdziecie aż cztery poligony do gry. Jest to miejsce, które często odwiedzam ze znajomymi, ponieważ poligony są świetnie przygotowane.