Rozumiem, że masz na myśli siebie?

Rozumiem, że masz na myśli siebie?
chodzi o trafność 100% przestrzelone jako jedyna grupalongtrader pisze: ↑środa 14 lis 2018, 18:36Rozumiem, że masz na myśli siebie?Pewność siebie w tradingu wskazana :)
Chyba, że będzie kilka walkowerów, najwięcej w mojej grupie, a mój typ z pozytywnym wynikiem :Dlongtrader pisze: ↑sobota 17 lis 2018, 15:00Johnsonek szedł z Tobą łeb w łeb... ale odpadnie niestety po tej fazie
U mnie z kolei w Lidze w tym roku słabsza skuteczność, ale na rynku lepsza i... jak miałbym wybierać, to chyba warto poświęcić miejsce w rankingu ;)
Dzięki i do zobaczenia za rok. Może jak lepiej idzie to zrobić sobie z tego system, taki na 1-2 dni - otwierasz małym % depo bez SL/TP - zamykasz na koniec dnia?
Jest taki plan.longtrader pisze: ↑środa 21 lis 2018, 13:53Dzięki i do zobaczenia za rok. Może jak lepiej idzie to zrobić sobie z tego system, taki na 1-2 dni - otwierasz małym % depo bez SL/TP - zamykasz na koniec dnia?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości