Nie chwytam - nie czytałem o takim pomyśle - o co chodzi - czy możesz rozwinąc lub zapodać jakiegoś linka.zzz pisze:że jeśli Francja wprowadziłaby podatek dochodowy oparty na narodowości
Pozdrawiam
Nie chwytam - nie czytałem o takim pomyśle - o co chodzi - czy możesz rozwinąc lub zapodać jakiegoś linka.zzz pisze:że jeśli Francja wprowadziłaby podatek dochodowy oparty na narodowości
Co do optymalizacji podatkowej to masz oczywiście 100% racji.zzz pisze:Moim zdaniem przez optymalizację podatkową oraz profesjonalną bankowość i profesjonalne usługi bankowe.
to już trudniej. Wszystkie usługi bankowe mają przynieść zysk Bankom, nie ich Klientom.zzz pisze:profesjonalne usługi bankowe
I jak? Opłaciło się ryzykować 2 pipsy? :)wojtek_ea pisze:A ja zaryzykuje te 2 pipsy - dam znać
Tak Wojtek, niejako na potwierdzenie o czym pisałem na początku ,w sukurs przyszła mi dzisiaj Szefowa Międzynarodowego Funduszu Walutowego Christine Lagarde która bez ogródek powiedziała że ma informacje przez swoje prywatne kontakty że banki wynajęły już prawników i ostro pracuj jak nie zapłacić podatku bankowego...wojtek_ea pisze:Co do optymalizacji podatkowej to masz oczywiście 100% racji.zzz pisze:Moim zdaniem przez optymalizację podatkową oraz profesjonalną bankowość i profesjonalne usługi bankowe.
.
Wojtek mam prośbę abyś nam wytłumaczył co rozumieć ANONIMOWA struktura podatkowa?.wojtek_ea pisze:To są działania pozorne, które mogą ewentualnie dotknąć tylko "drobnych" migaczy podatkowych, którzy nie skorzystali z pomocy wyspecjalizowanych firm, aby stworzyć pełną anonimową strukturę optymalizacji podatkowej.
Co więcej, mogą spowodować efekt odwrotny do zamierzonego).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości