Co do wejsc to nie musisz idealnie kopiowac CJ. Wchodz tak jak sam sie czujesz z tym dobrze. Wiesz jak to jest z tymi M i W - tak naprawde wiesz, ze wyrysowali dopiero jak wyrysuja :)
pzdr

Bfx pisze:Widzę że nie tylko ja się dzisiaj nachapałemZostawiłem 2 pozycje otwarte na srebrze i złocie. Zobaczę co będą robic w przyszłym tygodniu.
Tak, wejście było z M15. Zrobiłem screena z M5 bo lepiej widac levele i W.drulak pisze:Bfx pisze:Widzę że nie tylko ja się dzisiaj nachapałemZostawiłem 2 pozycje otwarte na srebrze i złocie. Zobaczę co będą robic w przyszłym tygodniu.
Ładnie .. niemal jakbym patrzył na swoje wykresy ale jak Ty to zrobiłeś na EA z tym drugim wejściem to za nic w świecie nie kumam...wchodziłeś na M15 ?
edit:
a już chyba wiem, wykorzystaleś momo z wczoraj czy pina z 25 września ? jak możesz to objaśnij bo spać nie mogę
No to gratuluje bo ja tam widziałem tylko SH z M15 , faktycznie teraz wszytko jasne , to bardzo dobre wejście.Bfx pisze:Tak, wejście było z M15. Zrobiłem screena z M5 bo lepiej widac levele i W.drulak pisze:Bfx pisze:Widzę że nie tylko ja się dzisiaj nachapałemZostawiłem 2 pozycje otwarte na srebrze i złocie. Zobaczę co będą robic w przyszłym tygodniu.
Ładnie .. niemal jakbym patrzył na swoje wykresy ale jak Ty to zrobiłeś na EA z tym drugim wejściem to za nic w świecie nie kumam...wchodziłeś na M15 ?
edit:
a już chyba wiem, wykorzystaleś momo z wczoraj czy pina z 25 września ? jak możesz to objaśnij bo spać nie mogę
Bo tu nie chodzi o samo liczenie leveli. To dopiero początek. Levele są zazwyczaj 3 ale mogą byc 4 , 5 albo 2... Dlatego po powstaniu leveli szukamy aktywności lisa, żeby wiedziec czy jest to ostatni level czy jeszcze nie. Jakie są oznaki aktywnosci lisa?drulak pisze:Chłopaki.. jakieś sukcesy ? porażki ?
Macie jakąś koncepcję wykraczającą po za liczenie leveli ? Zapewne śledzicie wątek CJ'a i posty Sympathy.
Jakieś teorie jak on to robi ?
Samo liczeni leveli sprowadza mnie na manowce.. raz trafiam idealnie a potem 3 razy w plecy, wiem ze to i tak niezle bo RR jest wysokie ale jak poprawić skuteczność ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości