GRUPA A
Dominik1123 EUR/GBP Sell
4_ex USD/JPY BUY
Nazare931 EUR/CAD SELL
zolwD AUD/NZD sell
GRUPA B
Libek3000 GBP/AUD S
Bfx USD/CAD Sell
millo69
pershing1989 AUD/NZD Sell
GRUPA C
d_a_r_k GBP/JPY BUY
AndrzejStefaniak GBPUSD S
Rademenez USD/JPY buy
kuarek EURAUD K
GRUPA D
lobotom Eur/Jpy sell
Manio235 CAD/JPY K
Johnny Dragon EUR/JPY sell
sokratgc GBPUSD buy
GRUPA E
MKR GBP/JPY K
EURUSD USD/JPY K
Krasa
dziamluk GBP/JPY K
GRUPA F
Darro GBP/USD Buy
Robert S GBP/JPY K
traktor GBP / JPY K
rob EUR/CAD S
GRUPA G
BógMacher EURUSD S
stuff NZD/USD sell
Tomasz-20021 AUDUSD BUY
forexon Gbpusd Buy
GRUPA H
rekrut NZD/USD sell
Zetarus USD/JPY BUY
koziarek USD/JPY BUY
Rolnik_Investor
GRUPA I
pawlik261
Arg eur/gbp SELL
Anakonda1231 AUDCAD SELL
exodus24 USD/JPY BUY
GRUPA J
longtrader GBP/JPY K
xvaldix AUD/USD SELL
Miron82 EUR/CAD sel
zaurnodi NZDJPY buy
II TURA - 3 kolejka - WSZYSTKIE GRUPY LISTA
- Tomasz-20021
- Główny Moderator
II TURA - 3 kolejka - WSZYSTKIE GRUPY LISTA
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Panie Edison, dlaczego nie rezygnuje pan po 5000 porażek?”, Edison: „Młody człowieku, nie rozumie pan, to nie porażka. Znalazłem tylko 5000 sposobów, które nie działają. Dzięki czemu jestem o 5000 prób bliżej rozwiązania”.
Re: II TURA - 3 kolejka - WSZYSTKIE GRUPY LISTA
Widzę, że niektórzy olali ostatnią kolejkę. Przeważnie ci, co albo już awansowali, albo stracili szanse na awans. Brak odpowiedzialności, też coś z tym trzeba w następnej edycji zrobić.
- longtrader
- Maniak Forex
Powiesić ich najlepiej :)
Nie wiem co wam przeszkadzają tak bardzo te walkowery, raptem 2 czy 3 na 20 meczy.
Nie wiem co wam przeszkadzają tak bardzo te walkowery, raptem 2 czy 3 na 20 meczy.
Audaces Fortuna Iuvat.
- Tomasz-20021
- Główny Moderator
na tym etapie to juz nie ma problemu bo walkowery nie wplywaja na wyniki w grupie i jest ich tyle co kot naplakal. Problemem wciaz jest i bedzie pierwsza tura - choc tak jak dyskutowalismy - tego nie da sie ominac (bez drastycznych krokow hehe).
"Panie Edison, dlaczego nie rezygnuje pan po 5000 porażek?”, Edison: „Młody człowieku, nie rozumie pan, to nie porażka. Znalazłem tylko 5000 sposobów, które nie działają. Dzięki czemu jestem o 5000 prób bliżej rozwiązania”.
Oddanie meczu walkowerem w sytuacji, kiedy dany zawodnik już awansował albo stracił szanse, jest nie fair w stosunku do pozostałych. W ostatniej kolejce były (o ile dobrze spojrzałem) 4 walkowery, z czego dwaj zawodnicy mają już awans zapewniony, jeden jest prawie pewny, a jeden stracił szanse. Przypadek? Moim zdaniem w regulaminie III edycji powinien być punkt wykluczający delikwentów z ewentualnych natępnych rozgrywek, a może nawet już z następnej rundy, chociaż to głównie zabawa. Na następną edycję można to będzie dość łatwo ominąć, ale na to nie ma rady. Trochę będzie musiał gość pokombionować i oczywiście będzie miał inny nick, zawsze jakaś kara.longtrader pisze:Powiesić ich najlepiej :)
Ostatnio zmieniony czwartek 06 lis 2014, 13:28 przez kuarek, łącznie zmieniany 1 raz.
- akhh
- Moderator Forum
- Lat na Forex: 12
- Rodzaj rachunku: Rachunek rzeczywisty
- Kontakt:
Nie możemy komuś kazać typować. Jeśli awansował i nie chce mu się typować to jego sprawa. Za dużo byłoby zasad.
- Tomasz-20021
- Główny Moderator
Kuarek to walka z wiatrakami - sa rzeczy, ktorych poprostu nie przeskoczymy.
- longtrader
- Maniak Forex
W sporcie jest tak samo, jak ktoś awansował dalej to wystawia skład rezerwowy. Co go obchodzą pozostali, też mogli już sobie zapewnić awans wcześniej - to jest przywilej lepszego, że nie ogląda się na innych i zamiast myśleć nad typem odpoczywa i zbiera siły na kolejną fazę.
A kara jest -1%.
A kara jest -1%.
Audaces Fortuna Iuvat.
- Tomasz-20021
- Główny Moderator
piszac o walce z wiatrakami mialem na mysli faze I gdzie ludzie rejestrowali sie i nie oddali zadnego typu. Faza II to inna bajka - wszyscy walczyli od poczatku. Longtrader ma racje - jesli ktos ma bilet wstepu dalej to jego sprawa czy odda nastepny typ czy nie. Tu juz do nikogo nie mam pretensji.
Macie rację, za brak fair play punktów nie zabierają. Ja jednak bym
.

- Tomasz-20021
- Główny Moderator
wlasnie sobie przypomnialem, ze przeciez byla dyskusja ostatnio o pozycjach rozstawianych od III edycji - czyli w kazdej grupie walka bedzie sie odbywala do konca. Nawet Ci, ktorzy maja juz awans dalej beda probowac skonczyc kolejna faze na I miejscu. CI ktorzy juz nie beda mieli szans awansowac i dadza walkower - to juz ich wybor. Na to w zaden sposob nie wplyniemy. Pzdr